2016. augusztus 31., szerda

VOLKSWAGEN GOLF IV Főtengely Ékszíjtárcsa 6080/207 - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

VOLKSWAGEN GOLF IV 0000 (1997-2003) 1400 cm3 Benzin 5 ajtós
Főtengely Ékszíjtárcsa eladó!
Állapot: Normál
Alvázszám:
Motorszám: AXP
Kivitel: ferdehátú
Szín: piros
Klíma: Manuális
Váltó: Kézi 5 fokozat
Ajtók száma: 5
Megjegyzés:
Klíma: Manuális, ABS nincsSzállítási és fizetési feltételeink: SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: ingyenes, munkanapokon 8: 00 - 16: 30, illetve szombaton 8: 00 - 11: 30 óráig, ettől eltérő időpontban nem lehetséges. Átvétel helye: NagycenkSTANDARD POSTAI CSOMAGKÉNT ELŐRE UTALÁS UTÁN: 1500 Ft, ez esetben a csomag épségéért felelősséget vállalni nem tudunk. 30 kg súlyhatárig lehetséges. A pénz számlára érkezését követő 24 órán belül postázásra kerül. NEM STANDARD CSOMAGKÉNT ELŐRE UTALÁS UTÁN: 2000 Ft, ez esetben a szállítás során keletkezett károkért a felelősséget mi vállaljuk. 30 kg súlyhatárig lehetséges. A pénz számlára érkezését követő 24 órán belül postázásra kerül. UTÁNVÉTTEL POSTÁZVA: 2000 Ft standardként felelősségvállalás nélkül, 2500 Ft törékenyként felelősségvállalással. MÁS FUTÁRSZOLGÁLAT ELŐRE UTALÁSSAL VAGY UTÁNVÉTTEL: Túlméretes csomag esetén: ára szállítási cím, súly és méret függvényében, erről célszerű kollégáinkat kérdezni, nagyságrendileg 5000 Ft-tól.
Mielőtt licitálsz, kérlek olvasd el az alábbiakat!
Vásárlás után érkezik majd egy automatikus vásárlásértesítő a vaterától. Fontos, hogy ne töröld ki, mert megtalálsz benne minden információt az áru átvételével kapcsolatban. (név, cím, bankszámlaszám, stb. )
Szeretnénk kérni, hogy a vásárlás előtt mérlegeld, hogy valóban szükséged van-e a termékre, ki tudod-e fizetni 7 napon belül, s csak ezek után üsd le a terméket. Ha a leütéstől számított 7 napon belül a kapcsolatfelvé tel és a fizetés nem történik meg, nega! tív értékelést kell adnunk.
Alkatrészeink kipróbált termékek, azokra postázástól számított 1 hét beépítési garanciát vállalunk. Amennyiben nem rendeltetésszerűen működik, a terméket cserélni tudjuk. Amennyiben az autónak nem a leütött termék a hibája, vagy autójához nem passzol, azt visszavásárolni nem áll módunkban, ezért javasoljuk, hogy mielőtt a terméket leütöd, egyeztessél kollégáinkkal. Bármilyen kérdésre, érdeklődésre szívesen válaszolunk, elkerülendő a félreértéseket. Alkatrészeink nem felújított, hanem gyári használt termékek. A garancia minden esetben csak az alkatrész árára vonatkozik, szállítási, beszerelési és egyéb költségekre nem. Leütés előtt feltétlenül tekintse meg szállítási és fizetési feltételeinket. Minden alkatrészt megjelölünk, ha a jelölés sérül vagy az alkatrész sérül, nem áll módunkban visszavásárolni.
Hengerfejeink nem síkol t, felújított hengerfejek, nyomáspróbázva nem voltak.
Motorvezérlő elektronikára semminemű garanciát vállalni nem tudunk.
Ha egyéb más alkatrészt kíván vásárolni, azt minden aukciónk keretében a kérdések rovatban megkérdezheti és új aukció keretében megvásárolhatja. A feltett kérdésekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.
Kérjük, akkor vásárolj nálunk, ha a fentieket el tudod fogadni!
Köszönettel: gigabonto


Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-21 22:23 . VOLKSWAGEN GOLF IV Főtengely Ékszíjtárcsa 6080/207 - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

LUXUS WELLNESS DUNA RELAX HOTEL4*RÁCKEVE 4nap - Jelenlegi ára: 1 Ft


 
Duna Relax & Event Hotel **** Ráckeve
wellness 4 nap 3 éjszaka 2 főnek félpanzióval
Magyarország legújabb felnőtt szállodája Ráckevén, a párok
és a felhőtlen pihenésre vágyó ifjak és örökifjak wellness paradicsoma
Éld bele magad a fényűző római arisztokrácia gondtalan és vidám életébe, hotelünk antik római wellness birodalmának falai között!
Antik római wellness részlegünk használata, során  úgy érezheted, mintha kicseréltek volna hisz az egészségünk megőrzéséhez mindennap szükségünk van egy aromás fürdőre vagy egy illatos masszázsra.
A wellness élmények mellett, részed lehet, történelmi sétában, „ időutazásban”, csónakos piaclátogatásban, napüdvözlő jógában, mandalakészítésben, sportos és harmonizáló programokban és számos környékbeli kalandban. Kerékpáros és vízi túrákhoz kenuk, csónakok és kerékpárok díjmentesen k� �lcsönözhetők a recepción. Forró nyári napokon pedig üde zöld kertünk strandján hűsölhetsz, ahol kültéri medencével, élményfürdő-elemekkel, tengerpartszerűen mélyülő medencével, vízi bárral, napozó-pavilonokkal és terasszal várunk!
 
Az utalvány tartalma 2 fő részére :
4 nap 3 éjszaka félpanziós ellátással
* FÉLPANZIÓ részletei: Bőséges büféreggeli, hideg és meleg ételek, kézműves sajtok, lekvárok, friss gyümölcsök és tejtermékek (laktóz menetes is) széles választékával és különleges íz világú svédasztalos vacsora, számos hazai és nemzetközi fogással.
* ANTIK RÓMAI WELLNESS birodalmunk szolgáltatásainak (caldarium, tepidarium, laconicum, frigidarium, stb. ), élménymedencék, Harmónia liget, Kneipp kúra, élményzuhany, dézsafürdő, pezsgőfürdő, hidromasszázs, gejzír korlátlan, térítésmentes, akár éjszakába nyúló, használata. Kültér i (június 15 és augusztus 31 között üze! mel) és beltéri élménymedencék, úszómedence, baldachinos napvédő kerti függőágyak a tökéletes pihenésért.
* Szauna program képzett szauna mesterünkkel, különleges felöntések alkalmazásával, mely a test és a lélek harmonizálására szolgál -hétfő, szerda és szombati napokon.
* TEABÁR: A méregtelenítés akkor igazán hatékony, ha megfelelő mennyiségű folyadék bevitellel párosul. Válasszon gyógyfüveinkből, és készítsen gyógyteát. Fogyasszon belőle kedvére korlátozás nélkül.
*fürdőköntös
*25 perces masszázskupon
*kerékpárhasználat
*W-lan
Az utalvány előre egyeztetett időpontban, 1 évig érvényes, kivéve hivatalos ünnepek.
12 éves kor alatti gyermeket nem fogadnak, 12 éves kor felett teljes ár fizetendő!
Az idegenforgalmi adó külön fizetendő a helyszínen!
az utalvány német nyelvű
Élje bele magát a fényűző római arisztokrácia go ndtalan és vidám életébe hotelünk római wellnessének falai között!
Antik római wellness részlegünk használata, során Ön úgy érzi majd, mintha kicserélték volna hisz az egészségünk megőrzéséhez mindennap szükségünk van egy aromás fürdőre vagy egy illatos masszázsra. Ajánljuk azoknak, akik a hagyományos wellnessnél izgalmasabb és különlegesebb élményre vágynak.
Bűbájos kertünk zöld bokrai, tarka virágai mellett, hűvös lombjai alatt Grill teraszunkon, és a Levendula teraszon hűvös italokat, grill ételeket kínálunk, strandunk pedig élményelemekkel felszerelt medencével és vízi bárral csábítja hűsölésre vendégeinket a nyári hónapokban.
 
Kivételes szépségű kilátásban gyönyörködhet, ha kitekint a szobája ablakán, hiszen szállodánk szinte minden szobája a folyóra néz, valamint a túlparton sorakozó karcsú templomtornyokra, apró színes házakra. Szinte festővászonr a kívánkozik a látvány. A teraszról csodás lá! tványt nyújt, ahogy a lemenő nap utolsó sugaraival bearanyozza ezt a meseszép tájat.
A vidáman csobogó, hűs Duna partján, közvetlenül a ráckevei híd lábánál álló szállodánkban antik római wellness kalandokban és zavartalan pihenés élményében lesz része Önnek és párjának legyenek akár az aktív, a passzív vagy a romantikus pihenés szerelmesei.
 
 
 
 
 
 
 
 
Kérem olvassa el az alábbiakat mielőtt leadja érvényes licitjét :
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, kérésre foglalásban segítek.
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizárólag banki átutalást vagy kés zpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Kérem vegye figyelembe, egyes szállodák szezonálisan tartanak nyitva és egyes szállodák utalványainál előfordulhat ideiglenes készlethiány
 
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-09-12 21:45 . LUXUS WELLNESS DUNA RELAX HOTEL4*RÁCKEVE 4nap - Jelenlegi ára: 1 Ft

iPhone 6S Plus 64GB Szürke Kártyafüggetlen! - Jelenlegi ára: 239 000 Ft

Csere-beszámítás köszönöm nem érdekel!
Eladó a címben említett iPhone 6S Plus készülék, ami 64GB- os, asztroszürke, szinte hibátlan állapotban van, van hozzá pár tok, és fólia is amit adok mellé ajándékban!  
Az egyetlen kis hibája, hogy a kamera körüli kis fémkarika, mivel kiáll, ezért két helyen le lett ütve, képen jól látszik, nem zavaró hiba, illetve nem befolyásol semmit, esztétikán sem ront, mert azért nem olyan könnyen észrevehető, kicsike sérülés nagyon, ezt leszámítva hibátlan!
IOS 9. 0. 2 - Jailbreak -elt rendszer!!
Csomag tartalma:
iPhone 6S Plus 64GB asztroszürke független
EarPods fülhallgató, bontatlan állapotban
Töltő adapter
Usb kábel  
Leírások, SiM tű
Doboz 
A tartozékok is teljesen jó állapotban vannak, nincs a kábel megszakadva stb..
A telefonra még van 1. 5 hónap garancia kb, én vagyok az első tulajdonosa, a m agyarországi iStyle- boltból rendeltem, amiről megvan természetesen minden papírom is.
Fontos!
A telefonon jelenleg a 9. 0. 2 iOS van, amire még volt normális Jailbreak, ez szerintem előny, annak aki ért hozzá, de természetesen ezt letudom róla törölni, nyomtalanul eltávolítható, nem befolyásolja a garanciát!  
Átvétel:
Személyesen : Gyöngyösön lehet megnézni
Futárral : Előre utalás után 2000ft - díj ellenében!  
Ha a termék megtetszett, vagy bármi kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan, válaszolok szívesen!
Csere-beszámítás köszönöm nem érdekel!


Jelenlegi ára: 239 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-21 20:29 . iPhone 6S Plus 64GB Szürke Kártyafüggetlen! - Jelenlegi ára: 239 000 Ft

Planet IGS-10020MT managed gigabit switch - Jelenlegi ára: 90 000 Ft

Eladó vadonat új 10 portos menedzselhető gigabit switch az alábbi jellemzőkkel:
Hardware Version
2
rézporttal
8 10/100 / 1000Base-T RJ-45 Auto-MDI / MDI-X portok
SFP / mini-GBIC Slots
2 1000Base-SX / LX / BX SFP interfészek (Port-9 és a Port-10) 
Kompatibilis 100Base-FX SFP
Switch Architecture
Store-and-Forward
Switch Fabric
20Gbps / nem-blokkoló
Teljesítmény (csomag másodpercenként)
14. 8Mpps
Address Table
8K bejegyzés, automatikus forrás cím tanulás és az öregedés
Share adatok Tároló
512 kilobájt
flow Control
IEEE 802. 3x szünet keret teljes duplex.  Ellennyomás fél-duplex
Jumbo Frame
9Kbytes
Reset gomb
5 sec: A rendszer újraindítása 
> 5 sec: Factory Default
ESD védelem
6KV DC
EFT védelem
6KV DC
Burkolat
IP30 alumínium fémház
Telepítés
DIN sín készlet és falikonzolkészlet
Riasztás
Egy relé kimenet áramkimaradás.  
Riasztás relé áram átvitelére képes: 1A @ DC 24V
LED kijelző
Rendszer:
Teljesítmény 1 (zöld)
Power 2 (zöld)
Riasztás (zöld)
Ring (zöld)
RO (zöld)
Per 10/100 / 1000T RJ-45 Portok:
Teljesítmény LNK / ACT (zöld)
1000 (narancs)
Per SFP interfész:
LNK / ACT (zöld)
1000 (narancs)
Méretek (szélesség x mélység x magasság)
87, 8 x 135 x 56 mm
Súly
720g
Tápellátás
DC 12 48V.  AC 24V tápegység
Energiafelhasználás
10 watt / 34BTU (teljes terhelés)
Layer 2 funkcióval
Basic Management interfészek
Webböngésző, a távoli Telnet, SNMP v1, v2c
Biztonságos Management Interface
SSH, SSL, SNMP v3
port konfiguráció
Port engedélyezése / tiltása 
automatikus egyeztetése 10/100 / 1000Mbps teljes és fél duplex mód kiválasztása 
Flow Control disable / enable 
Energiatakarékos ü! zemmód vezérlő
port állapota
A kijelző minden egyes port sebessége duplex üzemmódban a kapcsolat állapotát, flow control állapotát.  Autonegotiation állapot, trunk állapot.
port tükrözés
TX / RX / Mindkettő 
Sok 1 monitor
VLAN
802. 1Q Tagged alapú VLAN, akár 255 VLAN csoport 
Q-in-Q alagút 
Private VLAN Edge-(PVE) 
MAC-alapú VLAN 
Protocol alapú VLAN 
Voice VLAN 
MVR (Multicast VLAN regisztráció) 
Akár 255 VLAN csoport, ki 4095 VLAN ID
Link Aggregation
IEEE 802. 3ad LACP / Statikus Csomagtartó 
Support 5 csoportban 10-Port trunk támogatás
QoS
Forgalmi alapuló osztályozás, szigorú prioritás és WRR 
8-szintű prioritási kapcsolására 
  - Port Number 
  - 802. 1p prioritás 
  - 802. 1Q VLAN tag 
  - DSCP / TOS mező IP csomag
IGMP bepillantás
IGMP (v1 / v2 / v3), bepill antás, akár 255 multicast csoportok 
IGMP-lekérdező mód támogatása
MLD-bepillantás
MLD (v1 / v2) bepillantás, akár 255 multicast csoportok 
MLD Querier mód támogatása
Access Control List
IP-alapú ACL / MAC alapú ACL 
Akár 123 bejegyzés
sávszélesség szabályozás
Portonként sávszélesség szabályozás 
  Ingress: 500Kb ~ 80Mbps 
  Egress: 64KB ~ 80Mbps
SNMP MIB
RFC-1213 MIB-II 
IF-MIB 
RFC-1493 híd MIB 
RFC-1643 Ethernet MIB 
RFC-2863 interfész MIB 
RFC-2665 éterillatú MIB 
RFC-2819 RMON MIB (Group 1, 2, 3 és 9) 
RFC-2737 Entity MIB 
RFC-2618 RADIUS kliens MIB 
RFC-2933 IGMP-STD-MIB 
RFC3411 SNMP-keretek-MIB 
IEEE 802. 1X PAE 
LLDP 
MAU-MIB


Jelenlegi ára: 90 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-21 06:25 . Planet IGS-10020MT managed gigabit switch - Jelenlegi ára: 90 000 Ft

Ford Fiesta MK5 1.8 Di Ékszíjfeszítő - Jelenlegi ára: 5 080 Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget is! (utánvétellel küldöm, futárszolgálattal)Üzenetekre azonnal reagálok, nem kell napokat várni a válaszra! Autó típus, modell: FORD FIESTA V 1. 8 DIGyártási időszak: 2000/04 2002/01Motor adatok: 1. 8 Diesel 55 KW (75 LE)Motorkód: RTN, RTP, RTQAlváz kód: -Ilyen autóból lett kiszerelve: Egy hét beépítési garanciával! Vásárlás előtt érdeklődj az alkatrész meglétéről mert máshol is hirdetem, és előfordulhat készlethiány... Bizonyos alkatrészek esetében pl. sárvédő, motorháztető, csomagtértető, lökhárító, ajtó előfordulhat, hogy időközben kisebb-nagyobb karcok vagy horpadások keletkeztek rajta. Ha ilyen alkatrészt szeretnél megvásárolni, kérlek mindig érdeklődj az alkatrész állapota felől vagy kérj több fotót, nem fogom zaklatásnak venni sőt, ilyen esetekben jelentős árengedményt biztosítok!

Jelenlegi ára: 5 080 Ft
Az aukció vége: 2016-09-21 21:04 . Ford Fiesta MK5 1.8 Di Ékszíjfeszítő - Jelenlegi ára: 5 080 Ft

TRENDI TETOVÁLÁSOK - Jelenlegi ára: 490 Ft


Mai aukcióm tárgya:
TRENDI TETOVÁLÁSOK
mérete: 21cm * 14 cm
Postázás:  az árának és a postai díj számlámra érkezése után max 2-3 munkanapon belül, kivéve szabadság, de az ott lesz az ISMEJ MEG oldalamon.
Köszönöm és sikeres licitálást, vásárlást!
A felsőruházati termékek értelemszerűen a próbababa méretéhez vannak igazítva - kérlek, hogy licitáláskor a mért adatokat vedd figyelembe!   Az aukció csak és kizárólag a meghirdetett termékre vontakozik - az esetenként látható egyéb kiegészítő (trikó, sál, nyakkendő stb. ) nem képezi az aukció tárgyát, csupán csak illusztráció!  A megnyert termék postával terhelt végösszegét az automata-, gratuláló levélben megadott számlaszámra kérném utalni 3 napon belül. (készpénz befizetést NEM tudok elfogadni annak magas banki költsége miatt, csak ha azt is vállalja a vevő! ) Az aukcióban minden esetben fel van tüntetve a termék pontos postaköltsége-ami az esetleges külföldi és a belföldi ajánlott postázási díjat is tartalmazza.  Utánvéttel nem postázok - személyes átadást nem tudom megoldani és csak e-mailen tudunk kapcsolatot tartani.
Mindenkit megkérek, hogy csak akkor licitáljon, ha a vásárlási szándéka komoly, licitet nem törlök!
Amennyiben a termékre érvényes licitet tesz, akkor a Vatera szabályzata és a PTK 211. § szerint is köteles az aukció tárgyát átvenni az eladótól!


Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2016-09-21 21:31 . TRENDI TETOVÁLÁSOK - Jelenlegi ára: 490 Ft

STK795-518 Plazma Driver IC - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Sanyo gyártmányu , STK795-518 típusú plazma kijelző meghajtó integrált áramkör. Egynél több vásárlása esetén szállítási díj átvállalással!

Jelenlegi ára: 2 700 Ft
Az aukció vége: 2016-09-21 16:04 . STK795-518 Plazma Driver IC - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Keksz, 50 g, GYŐRI "Jó reggelt", müzlivel és gy... - Jelenlegi ára: 120 Ft


Keksz, 50 g, GYŐRI "Jó reggelt", müzlivel és gyümölccsel
Termék azonosító: 72954
"Jó reggelt" keksz, műzlivel és gyümölccsel az egészséges reggeli részeként.
Segít, hogy aktívan induljon a nap és ezáltal hatékonyak legyünk munkánk során.
Energiát ad, segíti a koncentrációt.
Ízletes, természetes és tápláló. Különleges recept alapján készül, kizárólag természetes összetevőket tartalmaz.
Nettó tömeg: 50gMennyiség: 1 db(Egységár: 120 Ft/db)A kép illusztráció!
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 990 Ft
Pick Pack Pont: 590 Ft*
Webox: 699 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
20 000 Ft felett Ingyenes!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* Webox maximum: 25 kg, 41x38x64 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 120 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . Keksz, 50 g, GYŐRI "Jó reggelt", müzlivel és gy... - Jelenlegi ára: 120 Ft

6 LED-es endoszkóp Androidra - Jelenlegi ára: 4 990 Ft


most csak nálam ennyi: 4. 990. -HUF !!!
3, 5m 7mm Lens Rigid Cable USB Inspection Mini Camera Tube Snake IP67 Waterproof Endoscope with 6 LEDs Borescope for Android Phone
Vízálló kamera fej, két állítható fehér 6 LED-es világítás
Ez a mini USB Ellenőrzési endoszkóp használatát optoelektronikai
technológiák, hogy vizsgálja nehezen megközelíthető területen.
Ez segít diagnosztizálni törött részt, hegesztési pont és gépi
berendezéseket, hogy időt takaríthat és növeli a termelékenységet.
Azt is fel lehet használni az orvosi ellátást.
Műszaki leírás:
Kamera mérete: 7 * 40mm (D * L) /0. 27x1. 56 "
Kamera fej külső átmérője 7 mm
Típus: Videó kamera
Érzékelő: CMOS HD: 480p
Secure Digital memóriakártya) Kép formátum: VGA / QVGA
USB-kábel: 350 cm / USB 2. 0 interfész
kép felbontása: 640 * 480 pixel Lencse: F #: 2, 8
kil� �tás szög: 54 °
fókusztávolság: 3 cm-6cm
Keretarány 30fps @ VGA felbontású Snapshot és LED világítás állítható OS
támogatás: XP Win7
További jellemzők: Vízálló / Időjárásálló
EGY KIS SEGÍTSÉG A KÜTYÜHÖZ! Katt....
A TERMÉK KÜLFÖLDRŐL ÉRKEZIK, ÍGY A VÁRAKOZÁSI IDŐT AZ OLCSÓSÁGA KOMPENZÁLJA...
LEÜTÉS UTÁN 3 NAPIG VÁROK, NEM JELENTKEZÉS ILLETVE NEM FIZETÉS ESETÉN EZEN IDŐ UTÁN NEGATÍVAT ADOK, EZEK TUDATÁBAN KÉREM ÖNÖKET A FELELŐSSÉGTELJES VÁSÁRLÁSRA, LICITÁLÁSRA. AMIT A VATERA KISZÁMLÁZ KÉREM AZT FIZETNI, ÉS NEM EZEN ALKUDOZNI, ESETLEG LEÜTÉS ELŐTT!
A TERMÉK EGYENESEN A GYÁRTÓTÓL ÉRKEZIK ÖNHÖZ, ÍGY A POSTAKÖLTSÉG ALEHETŐ LEGKISEBBRE LETT LESZORÍTVA.
Kérheti a személyes átvételt is, de attól még a külföldi megrendelés postaköltsége érvényben van. Kérem ezek szíves tudomásul vételét!
A LÁTOGATÁSOD, SZERETETTEL VÁRLAK MÁ SKOR ÉS MÁS TERMÉKEMNÉL IS!
Bankia! datok: 11600006-00000000-61757402


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2016-09-21 20:52 . 6 LED-es endoszkóp Androidra - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

RCA 2X - 3.5 MM JACK DUGÓ KÁBEL - 1.5 M - Jelenlegi ára: 550 Ft

                                                                      ELADO!
RCA 2X - 3. 5 MM JACK DUGÓ KÁBEL - 1. 5 m
Használat: Audio
Csatlakozó 1: Jack Stereo Apa 3. 5 mm
Csatlakozó 2: 2x RCA Apa
Aranyozott: Nem
Hossz: 1, 5 m
Csatlakozó típus: Egyenes
Szín: Fekete
Átveheto személyesen, illetve postán


Jelenlegi ára: 550 Ft
Az aukció vége: 2016-09-21 03:35 . RCA 2X - 3.5 MM JACK DUGÓ KÁBEL - 1.5 M - Jelenlegi ára: 550 Ft

Titanic filmzene kazetta - Jelenlegi ára: 400 Ft

A képen látható állapotben..... ..... ..... ..... ..... ....


Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2016-09-21 10:46 . Titanic filmzene kazetta - Jelenlegi ára: 400 Ft

S345 I. világháborús emlék kereszt - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Falra akasztható régi fa kereszt, rajta 6 db világháborús Ferencz József és egyéb érmék.
- 2db érem bronz 1898-as Ferencz József érme, - másik egy Pro Deo Et Patria 1914-1918 feliratú érme,
- egy ezüst Karolus D. G. Imp. Aust. Rex... feliratú érme
- Egy Kossuth Lajos Szabadság , Egyenlőség , Testvériség 1848-as bronz érme
- a kereszt bal oldalán egy orosz 1904-es érme is találhatóSzélesség: 22 cmHosszúság: 43. 5 cmSúly: 0. 343 kg
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
 
Ingyenes kiszállítás
2-25 munkanap
 
( vallás vallási keresztény kereszténység egyház egyházi kereszt feszület szerzetes kegytárgy isten isteni jézus templom templomi atya szent papi )
Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-04 19:07 . S345 I. világháborús emlék kereszt - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

XBIONIC Női Zipzáros Aláöltöző Alsóruházat - Jelenlegi ára: 12 800 Ft

XBionic zipzáros női aláöltöző ruha, hozzá tartozó tároló táskával. Ahogy a képen is látszik, eredeti ára 160€. M-es méret.

Jelenlegi ára: 12 800 Ft
Az aukció vége: 2016-09-21 13:22 . XBIONIC Női Zipzáros Aláöltöző Alsóruházat - Jelenlegi ára: 12 800 Ft

Piaggio typhoon hátsó teleszkóp - Jelenlegi ára: 2 799 Ft

Eladó a képen látható piaggio typhoon hátsó teleszkóp.
Vásárlói Tájékoztató!
Kérem licitálás előtt figyelmesen olvassa el, és csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért.
Az érdeklődők kérdéseire szívesen válaszolok.
Utólagos képfeltöltésre az első licit érkezéséig van lehetőségem.
Utánvételes csomagküldést csak 10 db pozitív értékelés feletti felhasználónál vállalok.
Előre utalás esetén 2-3 munkanapon belül postázok.
Csomagolási és egyéb költségeket nem számolok fel.
Díjszabás a Magyar Posta, Mpl és egyéb futárszolgálatok mindenkori díjszabása alapján.
A vevőnek leütéstől számított 10 munkanapja van a vételár teljes átutalására amely tartalmazza a postaköltséget.
 
SZÁMLAIGÉNYÉT KÉREM ELŐRE JELEZZE.
Kérem, csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért!
Kisebb termékeim átvehetők  Szentendrén és Hévízen.       
Tekintse meg összes aukciómat, így spórolhat a postaköltségen!
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=businessman111

Jelenlegi ára: 2 799 Ft
Az aukció vége: 2016-09-20 21:26 . Piaggio typhoon hátsó teleszkóp - Jelenlegi ára: 2 799 Ft

Daphne 1.- képregény - Jelenlegi ára: 700 Ft

Eladó a képeken látható használt állapotú képregény füzet.
Lapok nem hiányoznak , nem járnak ki.
Személyes átvétel Nagykanizsán a lakásomon.
Postázás az átutalás beérkezése után 48 órán belül.
Utánvéttel nem postázok.

Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2016-09-21 14:02 . Daphne 1.- képregény - Jelenlegi ára: 700 Ft

3D lovas tolltartó 2016 modell - Jelenlegi ára: 2 500 Ft


 
Kiváló minőségű , igényes , divatos és népszerű modell!!
Tolltartó
2016  legújabb modellek
19 x 10 x 5 cm
Nincs megtöltve!
 
KÉRLEK VÁSÁRLÁS ELÖTT ÉRDEKLŐDJ, HOGY A KÍVÁNT SZÍNBEN / MÉRETBEN RENDELHETŐ-E, MERT ELŐFORDULHAT IDEIGLENES KÉSZLETHIÁNY!!
A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 2-3 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj. A cipő doboz nélkül kerül postázásra.
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogado m el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
A méretet körültekintően válassza ki, cserére nincs mód.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrész rol vásárló, licitáló, megrendelő va! gy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválas zolása
    E-számla kiállítása a közvet! ítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
---------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2016-09-21 10:43 . 3D lovas tolltartó 2016 modell - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Batman Kezdődik Begins STEELBOOK ÚJ Blu-Ray BD - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Batman Blu-Ray 
Magyar 5. 1 és felirat
Gyári nem másólt
Új fóliás

Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2016-09-20 22:41 . Batman Kezdődik Begins STEELBOOK ÚJ Blu-Ray BD - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Irattartó tasak, A3, PP, patentos, REXEL, vegyes - Jelenlegi ára: 560 Ft


Irattartó tasak, A3, PP, patentos, REXEL, vegyes
Termék azonosító: 69714
- A3 méretű dokumentumok tárolására alkalmas
- polipropilén anyag
- a patent segítségével könnyen záródik
- vegyes színekben, a szín nem választható
- kiszerelés: 1 dbMennyiség: 1 db(Egységár: 560 Ft/db)A kép illusztráció!
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 990 Ft
Pick Pack Pont: 590 Ft*
Webox: 699 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
20 000 Ft felett Ingyenes!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* Webox maximum: 25 kg, 41x38x64 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 560 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . Irattartó tasak, A3, PP, patentos, REXEL, vegyes - Jelenlegi ára: 560 Ft

S771 Antik mini szelence gyűrűtartó fémdoboz - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Réz alapon fedelén vörös zománcozott darab, benne réz mintás díszítéssel.
Nagyon finom, gyűjteménybe való darab.
A zománcozott peremen kisebb sérülésnyomok láthatóak.
Kora 1800 vége! Szélesség: 3. 8 cmHosszúság: 4. 5 cm
Termékeim között több szelence található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vé telár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
 
Ingyenes kiszállítás
2-25 munkanap
 
( gyűrűtartó gyűrű tartó ékszer ékszer tartó ékszeres )

Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-03 19:17 . S771 Antik mini szelence gyűrűtartó fémdoboz - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

petra párnás kávéfőző - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

kereskedelemben kapható bármilyen párnával használható 
tip: km 36. 07
0, 6 l tartály 
1v. 2 kávéhoz


Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2016-09-18 22:40 . petra párnás kávéfőző - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

H&N Spitzkugel 4,5mm lövedék - Jelenlegi ára: 3 730 Ft


A német Haendler & Nathermann Sport Gmbh terméke. A cég által gyártott lövedékek híresek a magas minőségükről, és a lövedékek rendkívül jó ballisztikai tulajdonságairól. Nemzetközileg is elismert piacvezető gyártó, melyet alátámasztanak az olimpiai versenyeken elért versenyeredmények. A dobogós helyezések kétharmadát H&N lövedéket használva értek el a versenyzők.
S p i t z k u g e l :
Közepes tömeg
Jó találati pontosság
Felhasználási terület: vadászat, közepes távolságú lövészetre ajánlott
Barázdált kialakítás
Ajánlott 16-50 J csőtorkolati energiájú légfegyverekhez
Tömege 0. 56 g.
A doboz tartalma 500 db lövedék.


Jelenlegi ára: 3 730 Ft
Az aukció vége: 2016-09-21 09:53 . H&N Spitzkugel 4,5mm lövedék - Jelenlegi ára: 3 730 Ft

PS/2 CCD kézi vonalkód olvasó használt, garival ol - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

PS/2 CCD kézi vonalkód olvasó használt eladó!
PS/2 CCD kézi vonalkód olvasó olcsón eladó a képeken látható megfelelő állapotban, garanciával.
érintő CCD olvasó
olvasási távolság: 0-3 cm
olvasási szélesség: max. ~7 cm
Interfész: PS/2
laptophoz is illeszthető
1 hét gari, igény esetén számlával

Jelenlegi ára: 2 999 Ft
Az aukció vége: 2016-09-20 11:06 . PS/2 CCD kézi vonalkód olvasó használt, garival ol - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

2016. augusztus 30., kedd

ÚJ! Elektromos saválló mérleg - Jelenlegi ára: 120 000 Ft

Az áraim bruttó árak, tehát az ÁFÁT már tartalmazzák!
ÚJ, elektromos saválló mérleg 230 V-ról működő elektronika csatlakozása 3 fm zsinóros kivitellel.
(Hitelesíthető)
Mérete: 600 x600 x 130 mm
Méréshatár: 100 kg
Egy osztás értéke: 5 dkg
Garancia: 6 hónap, ha rendeltetésszerűen használják, az eladó telephelyén elvégezve.
Ár: 120. 000 Ft
Hitelesítve: 125. 000 Ft
Megrendelés előtt írjon egy üzenetet ha hitelesítve kéri és módosítom az árát a Piactéren.
Átvétel: a megbeszélt módon.
A szállítás előzetes egyeztetés alapján megoldható.
A termékkel kapcsolatban ha bármilyen kérdése lenne, kérem bátran tegye fel, szívesen válaszolok rá.

Jelenlegi ára: 120 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-20 19:30 . ÚJ! Elektromos saválló mérleg - Jelenlegi ára: 120 000 Ft

45x35x80cm-es hátterezett álló terrárium, 4mm - Jelenlegi ára: 22 990 Ft

45x35x80cm méretű álló terrárium oldalra tolható; kivehető ajtóval, (rozsdamentes alumínium) dupla szellőzéssel, 4 mm-es üvegből, fekete ragasztással, hátterezve, gyártótól.
Szállításban tudok segíteni! Posta, futár kizárt.
Ha a méret nem megfelelő, nézd meg a többi terméket is, vagy kérj árajánlatot!
Egyedi rendeléseket is elkészítünk.
Igény esetén felszereléseket is biztosítunk kedvező áron!
Ha van valamid, ami érdekelhet, csere is szóba jöhet!
FONTOS!!! A korábbi negatív tapasztalatok miatt leütés után a    megbeszélt termék vételárának 20%-át 3 munkanapon belül előre  kérném bankszámlára befizetni/átutalni foglalóként, tehát csak    abban az esetben licitálj, ha valóban szándékodban is áll azt       megvásárolni! (a többit személyes átvételkor, kp. -ben rendezzük! ) Ellenkező esetben automatikusan negatívot fogok adni, utólag       semmilyen kifogást nem tudok elfogadni! Köszönöm a megértést, de sajnos nem minden vaterás korrekt fél...                              
Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésedre!

Jelenlegi ára: 22 990 Ft
Az aukció vége: 2016-09-20 23:18 . 45x35x80cm-es hátterezett álló terrárium, 4mm - Jelenlegi ára: 22 990 Ft

Piaggio X8 index - Jelenlegi ára: 3 840 Ft

Piaggio X8 bontott gyári alkatrész.
Hátsó index
KÉREM A VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN ÍRJON E-MAILT, TELEFONON RITKÁN VAGYOK ELÉRHETŐ!!!!! !!!!! !!!!
A TERMÉKEK HASZNÁLT, BONTOTT ALKATRÉSZEK!!!!! !    
A leütést követően szükséges az egyeztetés a termék megléte és állapota felől. Sok termékünk van, és van ami csak leütést követően kerül kibontásra, így állapotát nem tudjuk rögtön. Ezt a negatív értékelés elkerülése végett és a félreértések végett kérem figyelembe venni!!!!! !!!!
TERMÉKGARANCIA NINCS, VISSZAVÁSÁRLÁS NINCS!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!   Kérem leütésnél ezt figyelembe venni!!!!! !!!!
Személyesen átvehető: H-P 9-18-ig, Szo 9-14-ig.
Postai úton: utalást követően 3munkanapon belül, utánvételesen nem postázok .   ( Szállítási költség és postázási cím egyeztetése után! )
A terméket 2hétig tudom elrakni, ha addig nincs átvéve, viss zatöltöm a vatera piacterére és negatív értékelést készítek.
Köszönöm szépen a vásárlást, további jó vaterázást!!!!! !!!!! !!!

Jelenlegi ára: 3 840 Ft
Az aukció vége: 2016-09-20 14:34 . Piaggio X8 index - Jelenlegi ára: 3 840 Ft

Vízmentes hátlap nyitásához nélkülözhetetlen! - Jelenlegi ára: 1 590 Ft


A szerszám nélkülözhetetlen csavaros (vízmentes) órahátlapok nyitásához!
Ezek után elvégezhető az elem ill. tömítéscsere otthonában!
A toknyitó állítható, így a legtöbb hátlaphoz illeszkedik! Legnagyobb hasznos nyítószélesség: 39 mm.
Személyes átvétel: Tököl, bp-i Lurdy Ház (előzetes egyeztetés után)
Posta: ajánlottan 510 Ft.
Kérem nézze meg további órás szerszám és kiegészítő kínálatomat is! Több termék vásárlása esetén is csak egy postaköltség (a magasabb) fizetendő!
Utánvét nem postázok!
Ha kérdése van, írjon!


Jelenlegi ára: 1 590 Ft
Az aukció vége: 2016-09-20 18:00 . Vízmentes hátlap nyitásához nélkülözhetetlen! - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Frozen Jégvarázs lufi - Jelenlegi ára: 1 Ft

  POSTAKÖLTSÉG 795 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-4 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ!
A képen az egyik és a másik oldala látható.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-08-31 23:30 . Frozen Jégvarázs lufi - Jelenlegi ára: 1 Ft

AZONNAL KÉM MINI SPY KAMERA REJTETT POLOSKA - Jelenlegi ára: 4 500 Ft


REJTETT MINI KÉM KAMERA TOLL AZONNAL MAGYAR UTASÍTÁSSAL
REJTETT MINI KÉM KAMERA TOLL AZONNAL
MAGYAR HASZNÁLATI UTASÍTÁSSAL!!!
A csomag tartalma:
1 x Rejtett kamera toll( Memóriakártya nem a csomag tartalma, de igény esetén tudok küldeni, természetesen felár ellenében)
1 x USB kábel
1 x Angol használati utasítás
A termékről:
A készülék használata mindenki számára egyszerű
A videofelvétel és a hangfelvétel jó minőségű
MOZGÁSÉRZÉKELÉS
Készülék adatok:
Fénykép készítés: 1280 x 960 JPEG
Videófelvétel készítés hanggal: 720 x 480 AVI - 30 fps
Akkumulátor idő: kb. 60 perc
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!
Vásárlási feltételek:
Személyes átvételre van lehetőség előre megbeszélt időpontban
A terméket sima/sima elsőbbségi levélként elpostázom, azonban a levél postán/postaládából történő eltűnése esetén felelőséget nem vállalok, illetve nem szeretnék emiatt negatív értékelést sem kapni! (Mivel ez nem az én hibámból történik) Ennek elkerülése érdekében javaslom az "ajánlott/ajánlott elsőbbségi" postázási lehetőséget, mivel ebben az esetben eltűnés esetén meg tudom kerestetni a csomagot!
Negatív tapasztalat/múltbéli átverések miatt a terméket csak akkor postázom, ha a pénz megérkezett a bankszámla számomra, illetve "rózsaszín csekkes" befizetés esetén miután megérkezett.


Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2016-09-20 16:49 . AZONNAL KÉM MINI SPY KAMERA REJTETT POLOSKA - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

AKCIÓ! Vasalható gyöngy – citromsárga - Jelenlegi ára: 19 Ft


2 ezer és 5 ezer forint közötti vásárlásnál 10 % kedvezmény MINDEN termékre!
5 ezer forint felett pedig ingyenes szállítás!
Használja ki a lehetőséget, amíg tart az AKCIÓ!
Vasalható gyöngy – gyöngyfűzéshez, ékszerkészítéshez, díszítéshez.
Az ár 1 gramm-ra vonatkozik
Kb 25-30 db / gramm
Több termék vásárlása esetén egyben postázok! A termékek súlyának függvényében a postázási díj változik.
Nézze meg a többi termékemet is! Csak egy kattintás a linkre : )
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? p=1&pt=3&us=ingyombingyom


Jelenlegi ára: 19 Ft
Az aukció vége: 2016-09-20 05:48 . AKCIÓ! Vasalható gyöngy – citromsárga - Jelenlegi ára: 19 Ft

NBA,kosárlabda,kosár mez,trikó,Jordan,L,XL - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

 eladó egy sötétkék, eredeti Nike, air Jordan-as mez, beleírt XL-es
Hossz: 74cm
mellb: 56cm
Érdeklődjön, mert máshol is hirdetem!

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2016-09-20 02:08 . NBA,kosárlabda,kosár mez,trikó,Jordan,L,XL - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Aladine - IZINK textil festékpárna-narancssárga - Jelenlegi ára: 1 299 Ft

Élénk narancssárga nagy festékpárna, bármely kreatív nyomdakészlethez! (A terméket 8 napig bontatlan csomagolásban tudjuk cserélni. )

Jelenlegi ára: 1 299 Ft
Az aukció vége: 2016-09-09 15:21 . Aladine - IZINK textil festékpárna-narancssárga - Jelenlegi ára: 1 299 Ft

Viaszgyöngy - Pisztácia (3 mm) - 150 db / csomag - Jelenlegi ára: 150 Ft

Dekorálj velünk!!
Ezek a gyöngyök szép kellékek mindenféle kreatív munkához.

Jelenlegi ára: 150 Ft
Az aukció vége: 2016-08-25 13:00 . Viaszgyöngy - Pisztácia (3 mm) - 150 db / csomag - Jelenlegi ára: 150 Ft

RAMMSTEIN : LICHTSPIELHAUS 2003 VIDEOS + CONCERT - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

RAMMSTEIN : LICHTSPIELHAUS 2003 DVD / VIDEOS + CONCERT 
EREDETI NEM MÁSOLT 
A KÉPEKEN LÁTHATÓ SZÉP ÁLLAPOTBAN / KISEBB KARCOKKAL, HIBÁTLANUL LEJÁTSZHATÓ 
ÁTVÉTEL SZEMÉLYESEN, VAGY AJÁNLOTTAN POSTÁZOM 

Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2016-09-20 15:50 . RAMMSTEIN : LICHTSPIELHAUS 2003 VIDEOS + CONCERT - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Thomas a gőzmozdony Faltetoválás/Falmatrica 60x46 - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Exkluzív  Lakás Dekor faltetoválás
Falra,  bútorra, üvegre, tükörre, csempére, fűrészporos tapétára... is nagyon egyszerűen feltehető!
Sok szép dekort találsz nálunk, kérésre tudunk más mintákat is feltenni, melyet a legkedvezőbb áron kínálunk!
Amennyiben a matrica mérete nem felel meg, ezt a matricát is át tudjuk méretezni, az ára is annak arányában csökken vagy nő.
Sokféle színből válogathatsz! Lásd színskálánkat! *-gal jelölt színek, melyet MATT minőségi extra vékony német alapanyagból készítünk el! Festett hatást kölcsönöz.
A matricákat aplikákó (átvívő) fóliával készítjük el a problémamantes felragasztás érdekében.  
Az alapanyagból létezik kültéri is, ha autóra szeretnéd felragasztani, ezt az igényt kérjük jelezd felénk!
Nézd meg többi termékünket is! Kis ízelítő a több, mint 800 falmatrica közül!
Üdvözlettel: LAKÁSDE KOR csapata


Jelenlegi ára: 1 300 Ft
Az aukció vége: 2016-09-20 17:56 . Thomas a gőzmozdony Faltetoválás/Falmatrica 60x46 - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Lilliputiens - "Z" betű - textil - Jelenlegi ára: 640 Ft

Kreativitást fejlesztő textil dekoráció, "Z" betű. (A terméket 8 napig bontatlan csomagolásban tudjuk cserélni. )

Jelenlegi ára: 640 Ft
Az aukció vége: 2016-09-09 15:17 . Lilliputiens - "Z" betű - textil - Jelenlegi ára: 640 Ft

AKCIÓ! Vasalható gyöngy – sötétkék - Jelenlegi ára: 19 Ft


2 ezer és 5 ezer forint közötti vásárlásnál 10 % kedvezmény MINDEN termékre!
5 ezer forint felett pedig ingyenes szállítás!
Használja ki a lehetőséget, amíg tart az AKCIÓ!
Vasalható gyöngy – gyöngyfűzéshez, ékszerkészítéshez, díszítéshez.
Az ár 1 gramm-ra vonatkozik
Kb 25-30 db / gramm
Több termék vásárlása esetén egyben postázok! A termékek súlyának függvényében a postázási díj változik.
Nézze meg a többi termékemet is! Csak egy kattintás a linkre : )
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? p=1&pt=3&us=ingyombingyom


Jelenlegi ára: 19 Ft
Az aukció vége: 2016-09-20 06:03 . AKCIÓ! Vasalható gyöngy – sötétkék - Jelenlegi ára: 19 Ft

Acer Aspire 2920 webkamera - Jelenlegi ára: 1 450 Ft

Acer Aspire 2920 webkamera
Tökéletesen Működik 
Minden notebook alkatrészre Egy hét garanciát vállalunk. A termékekről minden esetben számla készül a megadott névre és címre. A megrendelt árut postai úton az utalás be érkezte után rögtön továbbítjuk

Jelenlegi ára: 1 450 Ft
Az aukció vége: 2016-09-20 08:18 . Acer Aspire 2920 webkamera - Jelenlegi ára: 1 450 Ft

Tomos a1 hátsó lámpa - Jelenlegi ára: 2 899 Ft

Eladó a képen  tomos a1 hátsó lámpa.
Vásárlói Tájékoztató!
Kérem licitálás előtt figyelmesen olvassa el, és csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért.
Az érdeklődők kérdéseire szívesen válaszolok.
Utólagos képfeltöltésre az első licit érkezéséig van lehetőségem.
Utánvételes csomagküldést csak 10 db pozitív értékelés feletti felhasználónál vállalok.
Előre utalás esetén 2-3 munkanapon belül postázok.
Csomagolási és egyéb költségeket nem számolok fel.
Díjszabás a Magyar Posta, Mpl és egyéb futárszolgálatok mindenkori díjszabása alapján.
A vevőnek leütéstől számított 10 munkanapja van a vételár teljes átutalására amely tartalmazza a postaköltséget.
 
SZÁMLAIGÉNYÉT KÉREM ELŐRE JELEZZE.
Kérem, csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért!
Kisebb termékeim átvehetők  Szentendrén és Hévízen.        
Tekintse meg összes aukciómat, így spórolhat a postaköltségen!
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=businessman111

Jelenlegi ára: 2 899 Ft
Az aukció vége: 2016-09-20 13:03 . Tomos a1 hátsó lámpa - Jelenlegi ára: 2 899 Ft

Piros fekete softshell dzseki! Férfi S-es méret! - Jelenlegi ára: 1 390 Ft


Piros fekete Blue Wear Outdoor softshell dzseki!
Férfi S-es méret!
Csuklónál tépőzárral, alul gumival állítható.
A jobb alkar belső felén a külső anyag hibás.
Hossza:  65 cm
Mellbőség:  53 cm
Ujjhossz (nyaktól):  74 cm
Kifogástalan állapotú, minőségi termék.
Mindegyik kép a termékről készült, NEM KATALÓGUS kép.
A képen látható kiegészítők nem képezik az aukció tárgyát.
A fotó sok esetben nem adja vissza élethűen a termék színét.


Jelenlegi ára: 1 390 Ft
Az aukció vége: 2016-09-20 10:03 . Piros fekete softshell dzseki! Férfi S-es méret! - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

AC/DC - LIVE AT DONINGTON DVD, FANBOX, ÚJ! - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

EREDETI, ÚJ (FÓLIA NÉLKÜLI) KIADVÁNY. (FANBOX)
A DÍSZDOBOZ TARTALMA:
-LIVE AT DONINGTON DVD+BOOKLET
-MATRICA
-KITŰZŐ
-KULCSTARTÓ
-TETOVÁLÁS
-PENGETŐ
TOVÁBBI RÉSZLETEK A KÉPEKEN LÁTHATÓK.

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2016-09-19 22:59 . AC/DC - LIVE AT DONINGTON DVD, FANBOX, ÚJ! - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

45 cm-es flexi porlasztó - Jelenlegi ára: 580 Ft


Légfüggöny, 45 cm-es flexi porlasztó
Tetszőleges formára hajlítható
Postaköltség: 400 ft.


Jelenlegi ára: 580 Ft
Az aukció vége: 2016-09-19 19:27 . 45 cm-es flexi porlasztó - Jelenlegi ára: 580 Ft

SEIKO Z22 kaucsuk ÓRA SZÍJ, 22 mm búváróra óraszíj - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Jó minőségű utángyártott SEIKO Z 22 kaucsuk búvár szíj 22 mm-es fültávolsághoz. Fix áron azonnal elvihető.
VALÓDI HULLÁMOS KIVITEL !!! (nem csak csíkos)
Állapot: vadi új, lásd a fotókat nagyban!
A két rész teljes hossza együtt a csat nélkül 22 cm.
18 és 20 mm-est is találsz a termékeim között.
Minimális felületi karcok, alig észrevehető öntési hibák előfordulhatnak, de nem jellemző...
További igényes óraszíjakat találsz a termékeim között jó áron, nézz körül, hátha megtetszik valamelyik. Ehhez lásd lent a galériát, vagy klikk ide: Az eladó további termékei
Átadás kizárólag, előre utalás után postán. Személyes átvétel NEM lehetséges!
Posta 500 Ft ajánlott levélben, utánvét nincs! A termékről nyugtát, vagy kérésre névre szóló számlát adunk! Mivel ez egy új termék 14 napos visszaküldési lehetőség és három hónap garancia van rá!   (a visszapostázás költségét a vevő állja) Kapcsolattartás csak e-mail-ben lehetséges, telefonon nem! Környezetvédelmi okokból újrahasznosított csomagolóanyagot használunk... Cégünk engedélye csomagküldő kiskereskedelmi tevékenysége szól, ezért átadás csak postán!
Kérem csak az üsse le a terméket, aki valóban igényt tart rá, és a fentieket elfogadja. Köszönöm.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2016-09-19 15:28 . SEIKO Z22 kaucsuk ÓRA SZÍJ, 22 mm búváróra óraszíj - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Új! Skin So Soft csillámló testápoló spray 150ml - Jelenlegi ára: 799 Ft

Hidratál és aranyfényű csillogást nyújt. Értékes olajokkal és ásványokkal készült, kellemes illatú olajspray.
Személyes átvétel 17. kerületben Rákoskeresztúr központba
illetve
szerdánként 16-18ig a Westend hátsó bejáratánál (lószobornál).
Ajánlott postaköltség 540Ft 
Sok 1Ft-os aukciókat inditotók, szerintem  érdemes körbe nézni nálam!!!: )
Nézd meg a többi aukciómat is hátha..... : )!
Köszönöm hogy benéztél!
További szép napot/estét
 

Jelenlegi ára: 799 Ft
Az aukció vége: 2016-09-19 16:38 . Új! Skin So Soft csillámló testápoló spray 150ml - Jelenlegi ára: 799 Ft

óriás Minnie lufi 112 cm csak 1700ft/db - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

112 cm magas Minnie lufi.
Héliummal vagy levegővel tölthető. Töltésről a vevőnek kell gondoskodnia.
Új, nem szakadt nem lyukas.
Az ár 1 dbra vonatkozik.
Budapesten vagy Taksonyban vehető át személyesen de postázom is előreutalás után azonnal.
Nézd meg a többi aukciómat sok mesefigurás lufim van.

Jelenlegi ára: 1 700 Ft
Az aukció vége: 2016-09-19 20:07 . óriás Minnie lufi 112 cm csak 1700ft/db - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

0F839 Három japán idős bölcs szobor - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Piros dobozban található, három darab, vörös színű keleti szobor.
Dobozon felirat: XIANG LONGSúly: 0. 983 kgDoboz mérete: 6 x 13 x 19. 5 cm
Termékeim között több keleti szobor található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
 
Ingyenes kiszállítás
2-25 munkanap
 
( kelet keleties )

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-02 18:08 . 0F839 Három japán idős bölcs szobor - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

2016. augusztus 29., hétfő

Suicide Squad 67. - Ostrander, John, Simone, Gail, - Jelenlegi ára: 1 080 Ft

Ostrander, John, Simone, Gail, Calafiore, Jim - Suicide Squad 67.
Kiadó: DC Comics
Kiadás éve: 2010
Kötés típusa:: tűzött
Nyelv: angol
Méret: Szélesség: 17cm, Magasság: 26cm
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt. Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket. Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappáját is, hátha oda kavarodott. Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldö tt címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba, a Vaterán keresztül küldött üzenetére nem minden esetben tudunk válaszolni! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerület, IX. kerület,   Baja, Balassagyarmat, Balatonfüred, Békéscsaba , Debrecen, Eger, Gyöngyös , Győr,   Kecskemét, Mátészalka,   Miskolc,   Nyíregyháza , Pécs, Sopron, Szarvas, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentes, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, ZalaegerszegHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**12 117185**)]

Jelenlegi ára: 1 080 Ft
Az aukció vége: 2016-08-24 19:37 . Suicide Squad 67. - Ostrander, John, Simone, Gail, - Jelenlegi ára: 1 080 Ft

Sárga pamut lepedő bölcsőbe új - Jelenlegi ára: 600 Ft


Új, bontott csomagolású
sárga
körben gumírozott .
100%pamut40*90 és 40*80-as méretre is jó
A katalóguskép illusztráció.


Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2016-09-19 08:49 . Sárga pamut lepedő bölcsőbe új - Jelenlegi ára: 600 Ft

Puccini: Bohémélet (DVD) opera Arthaus - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Puccini: Bohémélet (La Bohéme, DVD)
ritkaság
Arthaus kiadás, 100 046
Állapot: használt, de szép állapotban
felirat: angol, német, francia
Átvehető: azonnal, a Westend mellett 2 percnyire levő üzletünkben
Premierfilmek a legjobb áron!
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elssőbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetéssz erű használatból keletkező meghibásodá! sra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2016-09-19 14:21 . Puccini: Bohémélet (DVD) opera Arthaus - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Antik Skurdal Pewter kézzel kovácsolt tál - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Skandináv, kézzel kovácsolt, speciális ón ötvözetű kínálóedény. Átmérője 17 cm, magassága 6 cm. Az egyik oldalon  a száján van egy kis horpadás.
Súlya 60 dkg.

Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-08 05:25 . Antik Skurdal Pewter kézzel kovácsolt tál - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

NISSAN MICRA Üzemanyag Tank 6042/147 - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

NISSAN MICRA 0000 (1992-2000) 1300 cm3 Benzin 5 ajtós
Üzemanyag Tank eladó!
Állapot: Normál
Alvázszám:
Motorszám: CG13
Kivitel: ferdehátú
Szín: piros
Klíma: Nincs
Váltó: Kézi 5 fokozat
Ajtók száma: 5
Megjegyzés:
Klíma: Nincs, ABS nincsSzállítási és fizetési feltételeink: SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: ingyenes, munkanapokon 8: 00 - 16: 30, illetve szombaton 8: 00 - 11: 30 óráig, ettől eltérő időpontban nem lehetséges. Átvétel helye: NagycenkSTANDARD POSTAI CSOMAGKÉNT ELŐRE UTALÁS UTÁN: 1500 Ft, ez esetben a csomag épségéért felelősséget vállalni nem tudunk. 30 kg súlyhatárig lehetséges. A pénz számlára érkezését követő 24 órán belül postázásra kerül. NEM STANDARD CSOMAGKÉNT ELŐRE UTALÁS UTÁN: 2000 Ft, ez esetben a szállítás során keletkezett károkért a felelősséget mi vállaljuk. 30 kg súlyhatárig lehetséges. A pénz számlára érkez ését követő 24 órán belül postázásra kerül. UTÁNVÉTTEL POSTÁZVA: 2000 Ft standardként felelősségvállalás nélkül, 2500 Ft törékenyként felelősségvállalással. MÁS FUTÁRSZOLGÁLAT ELŐRE UTALÁSSAL VAGY UTÁNVÉTTEL: Túlméretes csomag esetén: ára szállítási cím, súly és méret függvényében, erről célszerű kollégáinkat kérdezni, nagyságrendileg 5000 Ft-tól.
Mielőtt licitálsz, kérlek olvasd el az alábbiakat!
Vásárlás után érkezik majd egy automatikus vásárlásértesítő a vaterától. Fontos, hogy ne töröld ki, mert megtalálsz benne minden információt az áru átvételével kapcsolatban. (név, cím, bankszámlaszám, stb. )
Szeretnénk kérni, hogy a vásárlás előtt mérlegeld, hogy valóban szükséged van-e a termékre, ki tudod-e fizetni 7 napon belül, s csak ezek után üsd le a terméket. Ha a leütéstől számított 7 napon belül a kapcsolatfelvétel és a fizetés nem t örténik meg, negatív értékelést kell ! adnunk.
Alkatrészeink kipróbált termékek, azokra postázástól számított 1 hét beépítési garanciát vállalunk. Amennyiben nem rendeltetésszerűen működik, a terméket cserélni tudjuk. Amennyiben az autónak nem a leütött termék a hibája, vagy autójához nem passzol, azt visszavásárolni nem áll módunkban, ezért javasoljuk, hogy mielőtt a terméket leütöd, egyeztessél kollégáinkkal. Bármilyen kérdésre, érdeklődésre szívesen válaszolunk, elkerülendő a félreértéseket. Alkatrészeink nem felújított, hanem gyári használt termékek. A garancia minden esetben csak az alkatrész árára vonatkozik, szállítási, beszerelési és egyéb költségekre nem. Leütés előtt feltétlenül tekintse meg szállítási és fizetési feltételeinket. Minden alkatrészt megjelölünk, ha a jelölés sérül vagy az alkatrész sérül, nem áll módunkban visszavásárolni.
Hengerfejeink nem síkolt, felújított hengerf ejek, nyomáspróbázva nem voltak.
Motorvezérlő elektronikára semminemű garanciát vállalni nem tudunk.
Ha egyéb más alkatrészt kíván vásárolni, azt minden aukciónk keretében a kérdések rovatban megkérdezheti és új aukció keretében megvásárolhatja. A feltett kérdésekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.
Kérjük, akkor vásárolj nálunk, ha a fentieket el tudod fogadni!
Köszönettel: gigabonto


Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2016-09-19 12:19 . NISSAN MICRA Üzemanyag Tank 6042/147 - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Russell Hobbs Allure kávéfőző hibás - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Eladó a képeken látható Russell Hobbs Allure eszpresszó kávéfőző. Sérülésmentes, újszerű állapotban van. Kávészervízben megnézetve, a vezérlőpanelt mondták hibásnak. Nem nyomja át a vizet a gép.
Saját dobozában, két csészével, magyar nyelvű leírással, kiegészítőkkel.
Személyesen átvehető Sülysápon vagy Budapest XIII. kerületben munkaidőben előzetes egyeztetést követően.
Postai küldés csak előre utalás esetén, a felmerülő postázási költségek a vevőt terhelik a vételáron felül.

Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-18 19:45 . Russell Hobbs Allure kávéfőző hibás - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Microsoft Lumia 550 Újszerű T-mobilos ! - Jelenlegi ára: 20 990 Ft

Microsoft Lumia 550 T-mobilos, Újszerű állapotban, igény esetén fehér hátlap helyett feketével is tudom küldeni,  hibátlan müködéssel, dobozában töltővel eladó! Fix áras termék azzonal elvihető 20. 990 ft-ért !

Jelenlegi ára: 20 990 Ft
Az aukció vége: 2016-09-19 12:35 . Microsoft Lumia 550 Újszerű T-mobilos ! - Jelenlegi ára: 20 990 Ft

22-as James Bond NATO szíj. Fekete-szürke óraszíj. - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Vadi új, Fekete-szürke csíkos (James Bond) NATO szíj 22 mm-es fültávolsághoz, fix áron azonnal elvihető.
A teljes hossza együtt a csat nélkül 27 cm.
További igényes óraszíjakat találsz a termékeim között jó áron, nézz körül, hátha megtetszik valamelyik. Ehhez lásd lent a galériát, vagy klikk ide: Az eladó további termékei
Átadás kizárólag, előre utalás után postán. Személyes átvétel NEM lehetséges!
Posta 500 Ft ajánlott levélben, utánvét nincs! A termékről nyugtát, vagy kérésre névre szóló számlát adunk! Mivel ez egy új termék 14 napos visszaküldési lehetőség és három hónap garancia van rá!  (a visszapostázás költségét a vevő állja) Kapcsolattartás csak e-mail-ben lehetséges, telefonon nem! Környezetvédelmi okokból újrahasznosított csomagolóanyagot használunk. Cégünk engedélye csomagküldő kiskereskedelmi tevékenysége szól, ezért átadás csak postán!
Kérem csak az üsse le a terméket, aki valóban igényt tart rá, és a fentieket elfogadja. Köszönöm.

Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2016-09-19 15:21 . 22-as James Bond NATO szíj. Fekete-szürke óraszíj. - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Stolen PS2 Játék - Playstation2 (PS2) játék - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Üdvözöllek az aukciómon!!
LICITÁLJ A FOTÓN LÁTHATÓ TERMÉKRE. Ha időd engedi nézz szét nálam !! Az aukcióim között még sok más érdekes dolgot találsz. Köszönöm, hogy itt jártál!


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2016-09-19 11:17 . Stolen PS2 Játék - Playstation2 (PS2) játék - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Mozaik / képregény / 2001 / No 2. - Jelenlegi ára: 400 Ft

Személyesen a 17. kerületben tudom átadni ! A képen látható képregény eladó !

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2016-09-19 18:31 . Mozaik / képregény / 2001 / No 2. - Jelenlegi ára: 400 Ft

Matchbox STEAM LOCO GŐZMOZDONY - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Eladó a képeken látható Matchbox-om. Gyüjteményem felszámolása van folyamatban. Személyes átvétel. Posta előre utalás után megy !

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2016-09-19 08:27 . Matchbox STEAM LOCO GŐZMOZDONY - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Samsung Galaxy mini GT-S5570 - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Samsung Galaxy mini GT-S5570
A készülék kikapcsolt azóta nem ad semmi életjelet. Semmire nem reagál
Ház kijelző érintő ép minimális karcok azért vannak.
Csak a készülék és a benne lévő akku
semmi más nincs hozzá
Alkatrésznek vagy hozzáértőknek ajánlom.
Ha bármilyen kérdésed merülne fel a termékkel kapcsolatban
kattints a: Kérdezzen az eladótól! feliratra.
Igyekszem mihamarabb válaszolni. Köszönöm!
Amennyiben a licit lejárta után 3 napon belül nem jelentkezel és 5 nap után sem
fizeted ki a terméket, negatív értékelést adok a terméket pedig újrahirdetem!
( Kivétel ha a terméklapon vagy e-mailben más időt megbeszélünk )
Nem regisztrált vásárlóknál mindössze 3 munkanapot várok az utalás megérkezésére aztán
negatívan értékelek a terméket pedig újrahirdetem!
Utalni K&H számlára tudsz.
SZÁLLÍTÁS:
Csak a terméklapon megjel� �lt módon adom fel a levelet, csomagot!
Az utalás megérkezésének napján de legkésőbb a rá következő munkanapon postázok!
Licitáláskor kérlek az itt leírtakat vedd figyelembe!!!  
Amennyiben nem áll módodban az itt leírtakat teljesíteni kérlek
NE LICITÁLJ ÉS NE VÁSÁROLJ TŐLEM!
Köszönöm!

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-19 13:08 . Samsung Galaxy mini GT-S5570 - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

kulcstartó szekrény ÚJ!Nagy párizs - Jelenlegi ára: 8 490 Ft

Fali kulcstartó szekrény . ÚJ! Festéssel, szalvétatechnikával készült.
22x26. 5x6cm.
Masszív kulcstartó szekrény. mágneses az ajtaja fogógombos. Kényelmes és praktikus.
a képek a termékről készültek. (azt küldöm amit látsz, sajnos sok helyen csak hasonlót küldenek)
posaköltség: 950ft
Leütés előtt érdeklődj, mert több helyen hirdetem! Köszi!


Jelenlegi ára: 8 490 Ft
Az aukció vége: 2016-09-19 12:35 . kulcstartó szekrény ÚJ!Nagy párizs - Jelenlegi ára: 8 490 Ft

Kétoldalas fényes fotópapír A/4 260 g-os 20db/pack - Jelenlegi ára: 765 Ft

Eladó a képen látható kétoldalas, magas fényű fotópapír csomag.
Csak akkor licitálj, ha komoly a szándékod; ha a megnyert árút valóban meg kívánod venni, s az ügyletet 2 héten belül le tudjuk bonyolítani!
Az átutalást, vagy postai készpénzfizetést megkapva 1-2 munkanapon belül azonnal postázok.
Utánvételt nem vállalok! Csomagolási költséget nem számítok fel.


Jelenlegi ára: 765 Ft
Az aukció vége: 2016-09-19 08:06 . Kétoldalas fényes fotópapír A/4 260 g-os 20db/pack - Jelenlegi ára: 765 Ft

Forrasztókenőcs 50g - Jelenlegi ára: 410 Ft

Méret: 50g
A DIN EN 29454-1 3. 1. 1. C (F-SW21) szabványnak megfelelő folyasztószer lágyforrasztásához és ónozásához is. Alkalmazható tömör óndróttal, rúd ónnal vagy 3. 1. 1. B (F-SW21) szabványú folyasztószerrel töltött csőónnal.
12017051

Jelenlegi ára: 410 Ft
Az aukció vége: 2016-09-18 22:31 . Forrasztókenőcs 50g - Jelenlegi ára: 410 Ft

mz közép sztender középtámasz - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

mz középtámasz jó állapotban nem rozsdás.
Termékeim között sok mz alkatrész van több alkatrész vásárlása esetén engedményt adnék.  
Kérem az licitáljon aki valóban meg szeretné vásárolni a terméket mert licitet nem törlök és nem szeretek negatívot adni.  

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-18 21:11 . mz közép sztender középtámasz - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

HUAWEI G7 TOK GYÁRI - Jelenlegi ára: 990 Ft

gyári huawei tok eredeti bontatlan csomagolásában

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2016-08-24 15:31 . HUAWEI G7 TOK GYÁRI - Jelenlegi ára: 990 Ft

MATCHBOX - SUPERFAST 56 BMC 1800 PININFARINA - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Eladó a képen látható 1969 -es Lesney / Matchbox Superfast 56 BMC 1800 Pininfarina, jó állapotban.
Nézz szét további termékeim között!

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2016-09-18 18:19 . MATCHBOX - SUPERFAST 56 BMC 1800 PININFARINA - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Szilikon lúdtalp betét - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-3 hét szállítási idővel. A postaköltség 675 ft, nem összevonható több termék vásárlása esetén.
Minden 1 ft!
wi/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-08-29 20:10 . Szilikon lúdtalp betét - Jelenlegi ára: 1 Ft

Motor fékbetét Brenta FT3052 Suzuki GS GSX GSX-R - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Motor fékbetét Brenta FT3052 Suzuki GS GSX GSX-R
A csomagolás egy féktárcsára elegendő mennyiséget tartalmaz.
Elsősorban közúti használatra ajánljuk - túramotorokhoz és robogókhoz - hagyományos organikus fékbetétjeinket, melyek nedves körülmények közt is megfelelő fékhetást biztosítanak. Az utcai (organikus) betétek kevésbé koptatják a tárcsákat, valamint használatukkkor csekély hő termelődik.
Az organikus fékbetétek jellemző üzemi hőmérséklete: 200-300C fok.
Használatuk versenypályán nem ajánlott, mivel extrém igénybevételkor "üvegesedés" léphet fel. Sportos és verseny használatra a szinteres fékbetéteket javasoljuk.
A Brenta fékbetétek, fékpofák és kuplungok magas minőséget képviselnek, és teljes egészében Olaszországban készülnek.
A gyártási folyamatokat a legkorszerűbb gépekkel végzik, melyeknek minden munkaálomását az egyik legszigorúbb német minőségbiz tosítási cég felügyeli. (TÜV SÜD Automotive Gmbh)
A megfelelő fékbetét megtalálásához használja a képek között lévő táblázatot, vagy az alábbi listát. Minden kérdésre válaszolok és segítek!
A fékbetét típusra rákeresve megtalálhatja termékeim között!
Az alábbi motortípusokhoz megfelelő:
Első
gyártmány típus évjárat elhelyezés első hátsó fékbetét típus
SUZUKI GS 250 FW 84 - első hátsó FT 3052 FT 3052
SUZUKI GSX 400 FWS - D - E 83 - első hátsó FT 3052 FT 3052
SUZUKI GSX 400 S 83 - első hátsó FT 3052 FT 3052
SUZUKI GSX 550 EF - EFE 83 - első hátsó FT 3052 FT 3052
SUZUKI GSX 550 ES - ESE 83 - első hátsó FT 3052 FT 3052
SUZUKI GSX 550 ESD - ES4 83 - első hátsó FT 3052 FT 3052
SUZUKI GSX 550 ET - EV 87 - első hátsó FT 3052 FT 3052
SUZUKI GSX-R 400 (JAPAN) 85 - első FT 3052
SUZUKI RG 250 W GAMMA - 83 első hátsó FT 3052 FT 3052
SUZUKI RG 50 GAG - GAMMA 87 - első FT 3052
! Hátsó
gyártmány típus évjárat elhelyezés első fékbetét típus hátsó
KAWASAKI ZR 1100 C1 97 - hátsó FT 3060 FT 3052
KAWASAKI ZRX 1100 96 - hátsó FT 3052
KAWASAKI ZRX 1200 R - S 00 hátsó FT 3052
KAWASAKI ZX 400 L 92 hátsó FT 3052
KAWASAKI ZX 12R 1200 NINJA 00 - 03 hátsó FT 3060 FT 3052
KAWASAKI ZX 12R 1200 NINJA 04 - hátsó FT 4119 FT 3052
KAWASAKI ZXR 400 (ZX 400L) RR 92 - hátsó FT 3052
KAWASAKI ZXR 750 89 - 90 hátsó FT 3062 FT 3052
KAWASAKI ZXR 750 R 93 - hátsó FT 3062 FT 3052
KAWASAKI ZZ-R 1200 02 - hátsó FT 3062 FT 3052
SUZUKI 250 BANDIT 90 - hátsó FT 3052
SUZUKI ACROSS 250 90 - hátsó FT 3052
SUZUKI COBRA 250 89 - hátsó FT 3062 FT 3052
SUZUKI COBRA 250 90 - hátsó FT 3062 FT 3052
SUZUKI Gbal 600 F (jobb oldali féknyereg) 98 - hátsó FT 3091 FT 3052
SUZUKI GF 250 S 86 - hátsó FT 3052
SUZUKI GOOSE 250 92 - hátsó FT 3062 FT 3052
SUZUKI GOOSE 350 92 - hátsó FT 3062 FT 3052
SUZUKI GS 250 FW 84 - első hátsó FT 3052 FT 3052
SUZUKI GS 450 S 87 - hátsó FT 3095 FT 3052
SUZUKI GS 500 04 - hátsó FT 3091 FT 3052
SUZUKI GS 500 F 04 - hátsó FT 3091 FT 3052
SUZUKI GSF 1200 BANDIT 95 - 00 hátsó FT 3052
SUZUKI GSF 1200 BANDIT 01 - hátsó FT 3060 FT 3052
SUZUKI GSF 1200 S BANDIT 01 - hátsó FT 3060 FT 3052
SUZUKI GSF 400 BANDIT 93 - 94 hátsó FT 3062 FT 3052
SUZUKI GSF 600 BANDIT 95 - 99 hátsó FT 3059 FT 3052
SUZUKI GSF 600 BANDIT (jobb oldali féknyereg) 00 - hátsó FT 3091 FT 3052
SUZUKI GSX 1200 99 - hátsó FT 3093 FT 3052
SUZUKI GSX 250 S KATANA 91 - hátsó FT 3052
SUZUKI GSX 400 FWS - D - E 83 - első hátsó FT 3052 FT 3052
SUZUKI GSX 400 IMPULSE 94 - hátsó FT 3059 FT 3052
SUZUKI GSX 400 KATANA 89 - hátsó FT 3062 FT 3052
SUZUKI GSX 400 R I/II 85 - 86 hátsó FT 3052
SUZUKI GSX 400 S 83 - első hátsó FT 3052 FT 3052
SU ZUKI GSX 550 EF - EFE 83 - első hátsó FT 3052 FT 3! 052
SUZUKI GSX 550 ES - ESE 83 - első hátsó FT 3052 FT 3052
SUZUKI GSX 550 ESD - ES4 83 - első hátsó FT 3052 FT 3052
SUZUKI GSX 550 ET - EV 87 - első hátsó FT 3052 FT 3052
SUZUKI GSX 600 F KATANA 88 - 93 hátsó FT 3052
SUZUKI GSX 750 EF 87 - hátsó FT 3052
SUZUKI GSX 750 F 89 - hátsó FT 3052
SUZUKI GSX 750 F 90 - 91 hátsó FT 3062 FT 3052
SUZUKI GSX 750 F 93 - hátsó FT 3052
SUZUKI GSX 750 FK 88 - hátsó FT 3052
SUZUKI GSX 750 LIMITED EDITION 86 - hátsó FT 3052
SUZUKI GSX 400 X IMPULSE 400 86 - 88 hátsó FT 3052
SUZUKI GSX R 1100 85 - 88 hátsó FT 3052
SUZUKI GSX R 1100 K - L - M 89 - 92 hátsó FT 3052
SUZUKI GSX R 1300 FALCON 99 - hátsó FT 3060 FT 3052
SUZUKI GSX R 1300 HAYABUSA 99 - hátsó FT 3060 FT 3052
SUZUKI GSX R 750 85 - 87 hátsó FT 3052
SUZUKI GSX R 750 LTD Special Edition 87 - 88 hátsó FT 3052
SUZUKI GSX R 750 W 94 - 99 hátsó FT 3060 FT 3052
SUZUKI G SX-R 250 87 - 88 hátsó FT 3052
SUZUKI GSX-R 250 R - R/SP 89 - hátsó FT 3062 FT 3052
SUZUKI GSX-R 400 90 - hátsó FT 3094 FT 3052
SUZUKI GSX-R 400 ( III-IV ) - 88 hátsó FT 3052
SUZUKI GSX-R 400 ( V ) 89 - hátsó FT 3062 FT 3052
SUZUKI GSX-R 400 R 90 - hátsó FT 3052
SUZUKI GSX-R 600 - 93 hátsó FT 3052
SUZUKI GT 750 RF 85 - hátsó FT 3052
SUZUKI RF 400 RVC 93 - hátsó FT 3059 FT 3052
SUZUKI RF 900 RT - RV 96 - hátsó FT 3052
SUZUKI RG 250 W GAMMA - 83 első hátsó FT 3052 FT 3052
SUZUKI RG 250 W GAMMA 84 - 87 hátsó FT 3052
SUZUKI RG 400 GAMMA 85 - hátsó FT 3052
SUZUKI RG 500 RF GAMMA 85 - hátsó FT 3052
SUZUKI RGV 250 R 88 hátsó FT 3052
SUZUKI RGV 250 R 89 hátsó FT 3062 FT 3052
SUZUKI SV 650 S (jobb oldali féknyereg) 99 - 02 hátsó FT 3091 FT 3052
SUZUKI TL 1000 RW 98 - 02 hátsó FT 3060 FT 3052
SUZUKI VX 800 90 - 92 hátsó FT 3052
SUZUKI WOLF 250 90 - hátsó FT 3052


Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2016-09-18 23:59 . Motor fékbetét Brenta FT3052 Suzuki GS GSX GSX-R - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

DZ09 Bluetooth Okos óra,több színben,Smart Watch - Jelenlegi ára: 9 490 Ft

DZ09 Bluetooth Okosóra Smart Watch rendelhető!
Az alábbi színekben elérhető: ARANY, FEKETE, FEHÉR.
Funkciók:
Bluetooth
Üzenet fogadása, küldése
Hívás fogadás, indítás
Alvás figyelő
Naptár
Ébresztőóra
Stopper
Háttér beállítás
Audió Lejátszó
Android
Video felvétel
Fénykép készítése
Irányíthatod a telefont az óráról: - Idő / Dátum / Hét / Akkumulátor állapot kijelzés. - Csörög bejövő hívás és üzenet esetén - Telefonszám vagy név kijelzés bejövő hívás esetén. - Fogadást vagy hívást lehet kezdeményezni az óráról.
2G funkcióval rendelkezik. RAM 128 M, ROM 64 M, felbontás: 240 x 200 pixeles, kamera 2. 0 M,
Fénykép formátum: JPEG, GIF, BMP, PNG - Szinkronizálja a telefonkönyvet / SMS-t / hívástörténetet (csak androidon).
- Zenelejátszás a telefonon (miután párosítottuk bluetooth-al). MP3, MP4, WAV,
- Stopperóra funkció + magasságmérő + lépésszámláló + légnyomásmérő - Ébresztő funkció - Lopásvédelem funkció - Csepp álló okosóra 
Csomag tartalma:
- SIM kártyafüggetlen Androidos Smart Watch DZ09 okosóra
- USB kábel 

Jelenlegi ára: 9 490 Ft
Az aukció vége: 2016-09-18 21:01 . DZ09 Bluetooth Okos óra,több színben,Smart Watch - Jelenlegi ára: 9 490 Ft

forrasztó páka 30w 230v profi minőség tartóval gar - Jelenlegi ára: 1 771 Ft

230 V~/30 W
• tartozék asztali támaszték, minőségi csatlakozókábel törésgátlóval
• páka hossza: 240 mm
• csatlakozókábel hossza: 1, 4 m

Jelenlegi ára: 1 771 Ft
Az aukció vége: 2016-09-18 15:21 . forrasztó páka 30w 230v profi minőség tartóval gar - Jelenlegi ára: 1 771 Ft

2016. augusztus 28., vasárnap

1 pár Orthoped talpbetét szilikon - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ 2-4 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.
fin/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-08-29 18:20 . 1 pár Orthoped talpbetét szilikon - Jelenlegi ára: 1 Ft

8 db-os 74-es ruhacsomag (H&M, Brendon, Cherokee) - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Kinőttük, továbbadnánk
 
8 db-os 74-es ruhacsomag
(H&M, Brendon, Cherokee) 
A ruhák alapanyaga, formatartó, vastag, pamut.
A csomag keveset használt ruhákat tartalmaz.
 
1 db Cherokke, hosszú ujjú póló
1 db Brendonos, hosszú ujjú, vastag body
1 db H&M, inges pamut mellény
1 db F&F kötött, kapucnis pulóver
1 db H&M rövid ujjú póló
1 db Cherokee, vastag pamut, rövid ujjú póló
1 db Coconut Baby rövid ujjú póló
1 db póló
 súlya: 665 g
 
Nézz szét termékeim között, szekrényűrítés miatt több body, rugi, póló, pulcsi, zokni csomagot indítok.
Válogass és sprórolj a postaköltségen.
 
Kérésre a megrendelt terméket postázom, vagy Budapesten személyesen átvehető!
 
Személyes átvétel: XVIII. ker. Pestszentimre központ közelében, egyeztetett időpontba, de bármelyik nap, bármikor átvehe tő (hétvégén is).

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-18 21:50 . 8 db-os 74-es ruhacsomag (H&M, Brendon, Cherokee) - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Body Fitball Pilates Labda - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Nem volt használva.  
Nézd meg a többi termékemet is, van több film, játék, könyv, ajándéktárgy is.
 
Ajánlottan, vagy simán, a legolcsobban is postázok, vagy személyes átvétel lehetséges Pécsen.
 
A postaköltség vátozó, az összsúly alapján számolódik, csomagolási költséget nem számolok fel.
 
Jó mazsolázást, jó vaterázást.
 
Figyelem: a termékeket máshol is hírdetem, a licitálás előtt érdeklődj hogy meg van-e még.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-18 18:47 . Body Fitball Pilates Labda - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

HP Crvsa-02T1-PR (Series-b) Dokkoló - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Eladó, HP Crvsa-02T1-PR (Series-b) Dokkoló 
3990. -Ft.  
3x USB 2. 0
1 Keyboard (PS/2)
1x Mouse (PS/2)
1x VGA
1x S-Video 1x RCA Video Out
1x Parallel (Printer)
1x Serial
1x Ethernet (10/100)
1x Line In
1x Microphone In
Line Out (Speakers/Headphones)
Az alábbi típusokkal kompatibilis:
Business Notebook nx9000, nx9005, nx9008, nx9010
Pavilion xt276, xt512, xt565, xt575, xt585, xt5366, xt5366WM, xt5377QV
Pavilion ze4200, ze4229, ze4239, ze4282, ze4300, ze4335EA, ze4400, ze4500, ze5200, ze5232, ze5270, ze5300, ze5375us, ze5385CA, ze5400, ze5418EA, ze5470US, ze5500, ze5547WM, ze5600, ze5637LA, ze5700 
Presario 2100 Series:
2100, 2108AP, 2127EU, 2137EA, 2145AP, 2155AE, 2158EA, 2100z 
Presario 2500 Series:
2504EU, 2529EA, 2531EA, 2532EA, 2533AH, 2538EA, 2541EA, 2542EA, 2543AP, 2548EA, 2561US, 2568CL, 2570CA, 2570US, 2575US 

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2016-09-08 17:23 . HP Crvsa-02T1-PR (Series-b) Dokkoló - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Super bust-a-move Ps2 eredeti játék - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


nézd meg a többi termékemet

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-18 19:24 . Super bust-a-move Ps2 eredeti játék - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

3D cica pénztárca - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-4 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.
jew/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-08-29 03:39 . 3D cica pénztárca - Jelenlegi ára: 1 Ft

Memória habos talpbetét - Jelenlegi ára: 1 Ft

POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-4 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATó
Méretre vágható


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-08-29 09:07 . Memória habos talpbetét - Jelenlegi ára: 1 Ft

Forrasztópáka tartó, szivaccsal AKCIÓS 550FT - Jelenlegi ára: 550 Ft

Forrasztópáka tartó, szivaccsal G10780
Forrasztópáka tartó, Fahrenheit pákához.
A szivacs tartozék!
Bontatlan, új, garanciális termék!


Jelenlegi ára: 550 Ft
Az aukció vége: 2016-09-18 22:50 . Forrasztópáka tartó, szivaccsal AKCIÓS 550FT - Jelenlegi ára: 550 Ft

Sony Xperia Z3 usb,micro sd és sim takaró fedél - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Sony Xperia Z3 D6603 D6653 usb, sim és micro sd kártya takaró rendelhető.
Elérhető Színek:  EZÜST, FEKETE és ARANY
Az alkatrészek kiváló minőségüek és visszaállítható vele a telefon por és vízállósága.
Nem utolsó szempont az esztétika sem.
Fizetni előreutalással vagy postai úton(rózsaszín csekk) lehet.  
Utánvétel nem postázok.


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2016-09-18 20:57 . Sony Xperia Z3 usb,micro sd és sim takaró fedél - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Peppa Pig kereken guruló utazó bőrönd 22 l - Jelenlegi ára: 17 900 Ft

Peppa Pig kereken guruló utazó bőrönd
Ez a bőrönd ideláis választás kisgyermekeknek utazársa.
A bőrönd kihúzható foganytúval rendelkezik, alul 2 kerék és támasztó, hogy eygenletese tudjon állni a talajon.
Merev műanyag borítás vízhatlan.
Mérete: 50 x 30 x 16 cm
Súlya: 1, 2 kg
Gyártó: Azzar
Szállítási idő: 5-12 nap

Jelenlegi ára: 17 900 Ft
Az aukció vége: 2016-09-18 22:34 . Peppa Pig kereken guruló utazó bőrönd 22 l - Jelenlegi ára: 17 900 Ft

Citroen szelep sapkák 4 db 1 ft NMÁ ! ! ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 15-60 nap ! (általában tapasztalataim szerint kb. 35 nap alatt megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követ ően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő ve sz részt. A hirdető termék megrendelés�! �ben kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével ! vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-09-18 17:59 . Citroen szelep sapkák 4 db 1 ft NMÁ ! ! ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Columbia titanium nadrág, túranadrág 3/4-es 6-os - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

Nagyon keveset hordott, hibátlan , 6-os Columbia titanium 3/4-es nadrág, túranadrág nagyon szép állapotban.
Hosszúság: 68 cm
Derékszélesség : 38 cm
Kérlek, nézd meg a termékeimet olcsó, márkás ruhákért.

Jelenlegi ára: 2 600 Ft
Az aukció vége: 2016-09-18 11:35 . Columbia titanium nadrág, túranadrág 3/4-es 6-os - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

PAR56 szinkeret - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Eladó a klépen látható 5 db PAR 56 tip. SZINKERET
A megadott ár az 5 db együttes ára!
Méret: 22, 5x22, 5cm  - külső
A belső körátmérő? 17, 5 cm.

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2016-09-18 18:33 . PAR56 szinkeret - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Autó illatosító 1 pár egér - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-4 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK KÜLFÖLDRŐL, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ!!
1 pár/csomag


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-08-29 15:47 . Autó illatosító 1 pár egér - Jelenlegi ára: 1 Ft

AS15-G IC EC5575 - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

AS15-G IC (EC5575) TQFP48 tokozásban raktárról, azonnal. További aukciókban nagyobb mennyiségben is.

Jelenlegi ára: 1 100 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 22:38 . AS15-G IC EC5575 - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Autó illatosító 1 pár egér - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-4 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK KÜLFÖLDRŐL, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ!!
1 pár/csomag


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-08-28 22:36 . Autó illatosító 1 pár egér - Jelenlegi ára: 1 Ft

Szűrő-REVUE M49 - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

REVUE M49 Skylight, eredeti, bontatlan  dobozában.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 18:54 . Szűrő-REVUE M49 - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Texas Instuments SR-51-II ledes számológép +1másik - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Texas Instruments SR-51-II led kijelzésű tudományos számológép eredeti műbőr tokjában, plusz egy Texas Instruments TI-1755 SLR napelemes kvarc kijelzésű számológép. A ledes akkupakkos ami le van merülve ezért a működését nem tudtam kipróbálni! Az alján és az oldalain kicsi olvadás nyomai láthatóak! Az előlapján az aranyozott kereten enyhe kopás. A kisebb napelemes gép tökéletesen működik, esztétikai állapota jónak mondható, nagyon enyhe hajszálkarcok vannak csak. A képeken látható állapotban.
Postáról rózsaszínen történő utalásról előzetes értesítést kérek!!!!! !!
Figyelem!
Az utóbbi időben előforduló felelelőtlen, nemtörődöm licitálók miatt kellett hoznom néhány szabályt:
Senkinek nem írok vagy telefonálok, hogy legyen végre hajlandó jelentkezni vagy fizetni!
5 napot várok a jelentkezésre és 10 napot az utalásra!!!
Ha ezen feltételek valamelyike nem teljesül, automati kusan negatívot adok!!!
Nem fogadom el, hogy elfelejtettem, nem értem rá, nem olvastam el a feltételeket, stb.
Ha az aukció időtartama alatt valaki jelzi, hogy ilyen-olyan gondja van, azt természetesen megoldjuk.
Tisztelettel megkérek mindenkit, hogy ezen feltételek tudatában tegye meg licitjét!!!!! !!!
Megértésüket Köszönöm!

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 19:55 . Texas Instuments SR-51-II ledes számológép +1másik - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

szentkép Mária - Jelenlegi ára: 7 000 Ft


HAGYATÉKBÓL SZÁRMAZNAK NÉZZE MEG EGYÉBB TERMÉKEIMET IS ÉRDEMES !
A képen látható állapotban!!!! Kérdezzen az eladótól!!! Használt termék!  
Kérem a vásárlás után 1-héttel rendezze a fizetést, ha nem akkor akkor a vásárlástól számított 10-d-ik napon vissza teszem a terméket és automatikusan újra indítom!
VALAKINEK HA PROBLÉMÁJA VAN: UTAZÁS, ÉS BETEGSÉG, TERMÉSZETESEN AZ MÁS!!!
CSOMAGOLÁSI DÍJ NINCS!!!! TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSNÁL EGYEDI KEDVEZMÉNY !!
Mindenkori aktuális Magyar Posta Zrt díj szabását alkalmazom, ami megtalálható a : "www. posta. hu" lapon.
KÉREM HA VAN KÉRDÉSE ÍRJON NEKEM! MINDEN KEDVES VÁSÁRLÓ ÉRDEKÉT SZEMELŐT TARTVA KÖTÖK ÜZLETET!
NEM KÍVÁNOK SENKIT BECSAPNI, VAGY MEGTÉVESZTENI!!
A postai szállítás megoldható! Vásároljon több terméket és így magának is kedvezőbb az üzlet! Gyöngyösi termék!!! (M3-as mellett)


Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 23:13 . szentkép Mária - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Lego Lord of The Rings War in The North ps3 játék - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Szép állapotú, eredeti, karcmentes ps3 játékaimat eladom.
Különleges díszdobozban.


Jelenlegi ára: 4 900 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 21:09 . Lego Lord of The Rings War in The North ps3 játék - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

FIX IT PRO autó karceltávolító INGYEN SZÁLLÍTÁS !! - Jelenlegi ára: 1 299 Ft

FIX IT PRO autó karceltávolító hibajavító
MOST INGYEN SZÁLLÍTÁS !
GONDOS CSOMAGOLÁS + SIMA POSTA AJÁNDÉK !
AZAZ CSAK A TERMÉK ÁRÁT FIZETED.
MEHET AJÁNLOTTAN IS A VEVŐ KÉRÉSÉRE, ÚGY +280FT, ÉS VAN PAPÍR A SZÁLLÍTÁSRÓL, AJÁNLOTT SZELVÉNY.
DE SOK VEVŐNEK POSTÁZUNK SIMÁN, MERT ÚGY KÉRI, ÉS 99%-BAN MEG IS KAPJÁK, RITKÁN KALLÓDIK EL SIMA LEVÉL.
DE A VEVŐRE BÍZZUK, SIMÁN, VAGY AJÁNLVA SZERETNÉ.
Most kihagyhatatlan áron!
a termék új, fotón látható, AZONNAL POSTÁZHATÓ..
KATTINTS RÁ ALÁBBI LINKRE, VIDEÓ A TERMÉKRŐL :
http: //www. youtube. com/watch? v=3lBl1NWUMpE
Elege van már a csúnyán megkarcolt autó zárakból? Azokból a csíkokból, karcokból, melyeket mások húznak az Ön autóján?
A Fix-IT Pro az ideális megoldás - és villámgyorsan eltűnnek a karcnyomok...
A Fix-IT Pro rendelkezik azzal a professzionális, gyors-javítóformulával, me lyen hatékonyan kezelheti a gépkocsin esett felületi sérüléseket. Egyszerű és extrém-hosszan tartó megoldást nyújt minden apró zavaró lakksérülésre, melyeket nem szeretne drága autóműhelyekben javíttatni. Más javítókészletek esetleg csak elfedik ezeket a hibákat. A Fix-it-Pro azonban valóban feltölti a barázdákat!
A Fix-IT összetevőit a napfény UV-sugarai aktiválják. Először feltöltik a sérülést (a karcot), majd összekapcsolódik a gépjármű eredeti lakkozásával, ezáltal a Fix-IT tartósan láthatatlanná teszi az apró csíkokat.
A Fix It Pro-t kizárólag árnyékban alkalmazza a megkarcolt felületen, ezt követően pedig közvetlenül napon szárítsa meg! A kezelés után kb 2-24 óra múlva fejti ki a hatását! A Fix It Pro egyedülálló formulája a felületi karcolásokat tartósan eltünteti, összeköti a meglévő lakkrétegeket, ezután már magától megszárad. Ergonomikus kialakítása precíz a lkalmazást tesz lehetővé. Nem igényel s! zaktudást, hogy az Ön autóján a kívánt részeken szinte ugyanolyan csillogó legyen a lakkréteg, mint újkorában!
SZÓVAL SIMA POSTA + CSOMAGOLÁS AJÁNDÉK.
ELŐREUTALÁS UTÁN POSTÁZUNK.
POSTÁN PIROS CSEKKEN, LEVÉLBEN IS JÖHET A PÉNZ.

Jelenlegi ára: 1 299 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 15:39 . FIX IT PRO autó karceltávolító INGYEN SZÁLLÍTÁS !! - Jelenlegi ára: 1 299 Ft

Fa kézzel festett doboztető szép kivitelű. - Jelenlegi ára: 500 Ft

Szép fa  festett doboztető.
Használt de jó állapotú. Kép szerinti állapotban.  
Kérem nézze meg egyéb termékeimet is!

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2016-09-18 01:18 . Fa kézzel festett doboztető szép kivitelű. - Jelenlegi ára: 500 Ft

Fifa 2009 ps2 - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó Fifa 2009 Ps2 játék


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 18:53 . Fifa 2009 ps2 - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

2016. augusztus 27., szombat

2528 Medion MD96582 inverter 19.21072.012 HP Acer - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Csomagküldés hétfőnként!
Ha azonnali csomagküldést kérsz, előttte kérdezz, nem minden esetben tudom előbb küldeni.
Személyes átvétel telephelyemen lehetséges, előre egyeztetett időpontban.
A vásárlásról alanyi áfa mentes számlát állítok ki.
Csere/beszámítás személyes átvétel esetén lehetséges.
Alkatrészek beszerelése és tesztelése telephelyemen kérhető.
Amennyiben 10 percnél kevesebb időt vesz igénybe ingyenesen.
Vásárlás előtt mindenképp olvasd el i+ oldalamat.
 
 
__________________________________________________________________________
19. 21072. 012
0672964
6001894L
medion inverter
» TravelMate 4404WLMi
» TravelMate 4400 Series
» TravelMate 2424NWXCI
» TravelMate 2423WXCi
» TravelMate 2423NWXCi
» TravelMate 2420 Series
» Presario V3800 Series
» Presario V3200 Se ries
» Presario V3136TU
» Presario V3100 Series
» Presario V3018TU Series
» Presario V3000 Series
» Pavilion dv2900 Series
» Pavilion dv2800 Series
» Pavilion dv2700 Series
» Pavilion dv2600 Series
» Pavilion dv2500 Series
» Pavilion dv2400 Series
» Pavilion dv2300 Series
» Pavilion dv2203TX
» Pavilion dv2200 Series
» Pavilion dv2121TX
» Pavilion dv2100 Series
» Pavilion dv2025 Series
» Pavilion dv2023 Series
» Pavilion dv2022 Series
» Pavilion dv2020 Series
» Pavilion dv2009TX
» Pavilion dv2000 Series
» Aspire 5020 Series
» Aspire 4920G-833G32Mn
» Aspire 4920G Series
» Aspire 4920 Series
» Aspire 4710G-4A0508
» Aspire 4710G Series
» Aspire 4710 Series
» Aspire 3628AWXM i
» Aspire 3623NWXMi
» ! Aspire 3620 Series
» Aspire 3613WLMi
» Aspire 3613WLCi
» Aspire 3613LCi
» Aspire 3612LCi
» Aspire 3610 Series
» Aspire 3020 Series


Jelenlegi ára: 2 999 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 23:38 . 2528 Medion MD96582 inverter 19.21072.012 HP Acer - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Fürdőnadrág, úszópelus, Nike sapi csomag 68 - Jelenlegi ára: 1 280 Ft


Kislányom kinőtt, márkás, keveset használt ruháit, játékait árulom dohányfüst és állatszőr mentes lakásból. Szívesen válaszolok bármilyen felmerülő kérdésre.


Jelenlegi ára: 1 280 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 17:29 . Fürdőnadrág, úszópelus, Nike sapi csomag 68 - Jelenlegi ára: 1 280 Ft

ZSÍRKRÉTA (OLAJPASZTELL) ADEL HEXA 8DB-OS - Jelenlegi ára: 449 Ft

Figyelem! A rendelések feldolgozásával kapcsolatos bővebb információk a termékleírás után találhatóak. Hatszögletű olajpasztell készlet feltűnően élénk színekben, kényelmes és könnyed rajzolást biztosít. Vastagsága: 11, 5mm.

Jelenlegi ára: 449 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 09:50 . ZSÍRKRÉTA (OLAJPASZTELL) ADEL HEXA 8DB-OS - Jelenlegi ára: 449 Ft

FÉMDOBOZ 6 DB RÉGI! - Jelenlegi ára: 999 Ft

6 DB RÉGI FÉMDOBOZ ELADÓ ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ....

Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 12:26 . FÉMDOBOZ 6 DB RÉGI! - Jelenlegi ára: 999 Ft

SZÍNES AKRIL VIRÁG FORMÁJÚ GYÖNGY 1DB - Jelenlegi ára: 5 Ft


ÁTMÉRŐJE: 10MM
SZÉLESSÉGE: 7MM
LYUKÁTMÉRŐ: 2, 5MM
AZ ÁR 1 DARABRA VONATKOZIK.
KB. 100 DB VAN BELŐLE.
SZÍNEKET IS ÖSSZE LEHET VÁLOGATNI : -)...
NEM KELL RÁ HETEKET VÁRNI, FIZETÉS UTÁN AZONNAL POSTÁZOM.
TÖBB DARAB ÉKSZEREM VÁSÁRLÁSA ESETÉN IS CSAK 1 POSTÁT KELL FIZETNI : -)!!!
SIMA LEVÉLKÉNT IS FELADOM, DE FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK A POSTÁÉRT.
FOXPOST-TAL TÖRTÉNŐ POSTÁZÁST KÉREM CSAK AZ VÁLASSZON, AKINEK NEM SÜRGŐS A FELADÁS, MIVEL CSAK HETI EGYSZER TUDOM ÍGY KÜLDENI.  


Jelenlegi ára: 5 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 17:28 . SZÍNES AKRIL VIRÁG FORMÁJÚ GYÖNGY 1DB - Jelenlegi ára: 5 Ft

Naturals cseresznyevirág testpermet /avon - Jelenlegi ára: 449 Ft


A kép katalógus kép,
a testpermet színe áttetsző az üvegben!
Táplálja  bőrét és kényeztesse érzékeit!
A teljesen kinyílt cseresznyevirág igazán kellemes illatával ami jó érzést és finom illatot nyújt  testének.
100ml
   
 
Banki adatok: 11773092-05443497-00000000; 10405004-85545350-50561008

Jelenlegi ára: 449 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 23:59 . Naturals cseresznyevirág testpermet /avon - Jelenlegi ára: 449 Ft

képnézegető gép - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Fényképnézegető SD-kártyás kivitelű digitális monitoros megoldással. Vagy valami ilyesmi. Jól működik, egyszerű a kezelése, s kedvező áron ajánlom.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-03 15:33 . képnézegető gép - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Elektromos fogkefe 3 fejjel - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-4HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ!!
3 cserélhető fejjel, elem nélkül. /2 db AA/
jew2


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-08-28 14:32 . Elektromos fogkefe 3 fejjel - Jelenlegi ára: 1 Ft

ANTIK FÉMDOBOZ 1910-ES ÉVEK EGYIPTOMI CIGARETTA - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

RÉGI EGYIPTOMI CIGARETTÁS FÉMDOBOZ AZ 1910-ES ÉVEKBŐL. EVANGELO MARULIS CAIRO. A BELSEJÉBEN A REKLÁMPAPÍR ELÉG SZÉP ÁLLAPOTBAN MEGMARADT. MÉRETE 15 X 7, 5 X 4 CM

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 12:23 . ANTIK FÉMDOBOZ 1910-ES ÉVEK EGYIPTOMI CIGARETTA - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Nikon AF-S DX nikkor 18-55 optika - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Hetedik kerületi személyes átvétel.
Egy éves kitoptika kihasználatlanság miatt eladó. Hibátlan.
Küldeni kizárólag WEBOX-szal.

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 11:32 . Nikon AF-S DX nikkor 18-55 optika - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Flitter rózsaszín 6mm varrható ragaszható AKCIÓ - Jelenlegi ára: 400 Ft


Rózsaszín flitter : 6mm csésze alakú kíváló minőségű műanyag flitter!
Varrható , ragasztható!
Egy csomag kb. 45-50 gramm és 2500-3000db.

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 16:03 . Flitter rózsaszín 6mm varrható ragaszható AKCIÓ - Jelenlegi ára: 400 Ft

Vákum zsák 60*80 cm 5 db - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Vákuumos tároló zsák.
5 db 
Mérete 60*80 cm
Tárolja helytakarékosan a ruháit. A vákuum zsáknak köszönhetően 75%-al kisebb helyen tárolhatja. Óvja a ruháit, hiszen a vákuum zsákban, biztonságban lehetnek ruhái a következő szezonig. Átlátszó anyagának köszönhetően látja, hogy melyik zsákban mit tárol.
Használata egyszerű, csak a porszívó csövét kell odailleszteni a nyíláshoz és kiszívni a zsákból a levegőt. Csavaros kupakjának köszönhetően a nyitás-zárás egyszerű.
Bármennyiszer használható a termék.
Nézd meg a többi termékemet is!!!

Jelenlegi ára: 2 690 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 18:08 . Vákum zsák 60*80 cm 5 db - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Captain Jack Operation Dance MC kazetta - Jelenlegi ára: 800 Ft

Captain Jack Operation Dance MC kazetta
Állapot: Hibátlan
Tracklist:
Operation Dance (Intro) 1: 11
Together And Forever (Radio Mix One) 3: 27
Secret Agent (007 Radio Mix) 3: 37
Summer Summerday (Salsa Mix) 3: 43
Follow Me (303 Radio Mix) 3: 50
Holiday (New Radio Mix) 3: 45
Touchdown (Superbowl Mix) 3: 45
7 Days (Radio Edit) 3: 42
Sing A Song (Short Mix) 3: 17
Summertime (Short Mix) 3: 52
Outer Space (Trance Mix) 6: 55
Secret Agent (In Da Bass Mix) 4: 22
Together And Forever (Underworld Mix) 4: 55
Last Order To Dance (Outro) 1: 04
A termék személyesen átvehető Szegeden, illetve előre utalás után ajánlott levélként vagy MPL futárszolgálattal tudom elküldeni.
Minden termékemre 14 nap visszavásárlási garanciát vállalok. Minden termékemről számlát állítok ki.
Nézd meg itt további termékeimet is.

Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 12:05 . Captain Jack Operation Dance MC kazetta - Jelenlegi ára: 800 Ft

4WORLD 3,5 SATA HDD külső ház USB - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Eladó alig használt újszerű SATA HDD to USB külső ház.
Gyakorlatilag új. Egyszer használtam, kimentettem az adataimat
Átvétel Bp nagyobb terein megbeszélés szerint.
Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 15:15 . 4WORLD 3,5 SATA HDD külső ház USB - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

55 mm polárszűrő quantaray - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Övre akasztható kameratartó.
A kiegészítő gombot az állványcsavaba kell rögzíteni. A gépet így az övre lehet akasztani. Biztonsági zár, stabil, könnyű kezelhetőség.  
Vállpéntra is szerelhető.
vadonatúj.
Személyes átvétel VII. kerület.  Küldés kizárólag webox-szal, semmilyen más formában nem.

Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 11:32 . 55 mm polárszűrő quantaray - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

6 db ovális sötét barack holdkő 52,5 ct egyben - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

6 db csodálatos  természetes ovális sötét tónusú barack holdkő, valódi, kezeletlen, királynői darabok.
Ebben a színben ritkább kövekről van szó, különlegesen szépek, figyelemre méltóak.
méretek: 13 x 8 mm-től 17 x 10 mm-ig 
összsúly: 52, 5 carat
A kövek eredeti, kezeletlen voltára visszavételi garanciát vállalok.
A holdkő a görögöknél és a rómaiaknál erőkristályként szolgált, amely a hold tulajdonságait itt a földön felerősíti. Befolyásolja a termékenységet és a terhességet. A holdkő több életörömöt hoz és erősíti a női kisugárzást. Támogatja az érzékenységet és nyitottá tesz a spontán ötletekre.
Leginkább a halak, rák, bak csillagjegyben születettek számára alkalmas.
Miközben nálunk csak a 18. század vége felé vált népszerűvé ez a kő, addig a görögöknél és a rómaiaknál igen fontos szerepet játszott. Egy erőkristályként szolgá lt, amely a hold tulajdonságait itt a földön felerősíti. Nemcsak mágikus gyógyító kristályként tisztelték, hanem teaként fogyasztották, ami megvédett a legrosszabb betegségektől is.


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2016-08-24 15:13 . 6 db ovális sötét barack holdkő 52,5 ct egyben - Jelenlegi ára: 2 990 Ft