2015. augusztus 29., szombat

ÚJ! HARMADÁRON! Lábmasszírozó talpmasszírozó párna - Jelenlegi ára: 15 500 Ft


 A licit tárgya: talpmasszírozó 
HARMADÁRON!!!
TELJESEN ÚJ!
Eredeti ára, mint az a dobozán is jól látszik 149 Euro volt. Édesapám hagyatékából maradt, neki vettük Ausztriában, de nem használta. Eredeti dobozában, papírjával együtt eladó.
Két erősségi fokozat közül választhat. Használható hálózati adapterrel, vagy elemmel egyaránt, így akár magával viheti olyan helyre is, ahol nincs 230 V. Például, ha autóban utasként hosszabb útra megy, vagy sátorozás, kempingezés alatt.
A talp masszírozása csillapítja a fájdalmat, szabaddá teszi a csatornákat, feloldja az izmok merevségét, élénkíti a vérkeringést és rendezi a bélműködést, ezért tartós alkalmazása fenn tudja tartani a relatív egyensúlyt az összes szerv működésében, vagyis fokozza annak esélyét, hogy egészségesek maradjunk. A masszázst, ezt a hatékony ősi kínai gyógymód széles köré! ben használják napjaink orvosi gyakorlatában is. A készülék használata egyszerű és biztonságos. Erősíti az immunrendszert és az ellenálló képességet. Gyorsítja a vérkeringést és kitisztítja az ereket, valamint elősegíti az anyagcserét, és képes enyhíteni a tüneteket, például a rák, szívbetegségek stb. esetében. Mindemellett rugalmasabbá teszi a bőrt, javítja a kötőszövetek állapotát. Ha fáj a dereka vagy a háta már a kezelés közben jobban érzi magát, különösen akkor, ha a fájdalmat a hosszú ideig helytelen ülő vagy álló pózban végzett munka okozza.
Sok más termékem van még, érdemes egy percet szentelni nekik!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem! , van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 15 500 Ft
Az aukció vége: 2015-09-19 19:36 . ÚJ! HARMADÁRON! Lábmasszírozó talpmasszírozó párna - Jelenlegi ára: 15 500 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése