2015. szeptember 26., szombat

Összecsukható masszázságy - Favázas - Jelenlegi ára: 38 800 Ft


Összecsukható hordozható masszázságy
Az összecsukható masszázságy adatai
Ez az összecsukható masszázságy minden profi masszőr vagy hobbi masszírozó tökéletes választása. 13 kilogrammos súlya miatt könnyen hordozható, így akár házhoz is lehet menni masszírozni. Masszív felépítésének köszönhetően 120 kilogrammig terhelhető. Ajándékba adjunk egy hord táskát, amiben könnyedén tudja szállítani
Milyen szempontokat kell figyelembe venni masszázságy vásárlás előtt?
Egyik cikkünkben részleteztünk pár dolgot, ami meghatározó lehet masszázságy vásárláskor. Most a cikkben leírtak szerint elemezzük az ágyat.
1. Hordozható vagy fix?
Az általunk forgalmazott összecsukható masszázságy teljes mértékben hordozható. Mindössze 13 kilogramm az ágy, melyhez egy ajándék táska is jár, amiben kényelmesen hordozhatja az ágyat.
2. Ár
Meglátásunk és részlet! es piackutatásunk szerint bátran állíthatjuk, hogy ár-érték arányban kimagasló a masszázságyunk. Bátran ajánljuk akár pályakezdő, akár profi masszőröknek az ágyat, akik házhoz is mennek masszírozni. Az ár mellé cégünk , a Hód-Szakszerviz Kft, garanciát vállal arra, hogy az eladáskor a termék teljesen hibátlan állapotban volt. Mellesleg, mint minden 10000 Ft feletti értékű termékre, az összecsukható masszázságyra és 14 napos elállási lehetőséget biztosítunk. Ez azt jelenti, hogy valamilyen okból kifolyólag nem elégedett az ággyal, akkor önköltségen visszaküldheti hozzánk és mi megtérítjük a vételára
3. Magasság és szélesség
Fontos szempont az ágy paraméterei, mivel sokféle ember fogja használni. Az általunk forgalmazott összecsukható masszázságy hossza fejtámasszal 210 centiméter ( ami tökéletesen elég az emberek 99%-nak ). Szélessége 85 centiméter, mely kényelmes! fekvést biztosít a kuncsaftnak és a masszőrnek egyaránt.! Magassága 64 centiméter és 82 centiméter között állítható. 3 centiméterenként tudjuk szabályozni a magasságot, így könnyű megtalálni a számunkra legkényelmesebb pozíciót.
4. Súly
A hordozható masszázságyunk mindössze 13 kilogramm.
 
Hogyan rendelheti meg az összecsukható masszázságyat?
Az ágyat a Magyar Posta Logisztika futárja, azaz a postás viszi majd ki. Fizethet utánvéttel a postásnak vagy előreutalással cégünknek. Lehetőség van arra is, hogy az Ön által megadott postára vagy postapontra küldjük a terméket, ahol az Ön időbeosztása szerint tudja átvenni azt.


Jelenlegi ára: 38 800 Ft
Az aukció vége: 2015-10-17 14:40 . Összecsukható masszázságy - Favázas - Jelenlegi ára: 38 800 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése