2016. január 25., hétfő

Ehető fényképes torta ostya, tortafotó-20cm kör - Jelenlegi ára: 990 Ft

más néven: ehető fotó, képes ostya, torta fotó, fényképes ostyapapír
- Neked is fejtörést okoz a torta beszerzés?
- Unod a jól kinéző, de méregdrága, vagy íztelen tortákat?
- Megpróbálnád saját kezűleg, de nem tudod, hogyan díszítsd?
Süss házilag, és tegyél remekművedre ehető, képes ostyát!
Rendelj tőlem és lenyűgözöl mindenkit!
ELKÉPZELÉSED SZERINT MEGTERVEZEM ÉS KINYOMTATOM fényképes torta ostyádat!
(Családi fotók, mesefigurák, idézetek, virágok, céglogók, köszöntések. )
Az aukció tárgya: 20cm átmérőjű, kerek ostya.
TOVÁBBI MÉRETEKET is rendelhetsz!
Születésnap, névnap, babaköszöntő, keresztelő, eljegyzés, esküvő, házassági évforduló, diplomaosztó, ballagás, céges összejövetel, karácsonyi ünnepség, szilveszteri mulatság… számtalan alkalom, amikor elkápráztathatod a társaságot egyedi ostyala! pos tortákkal, süteményekkel!
A dicsőség a Tiéd lesz. Rajtad áll, hogy remekelj. Légy nyitott! A felhasználása nagyon egyszerű, az ára baráti. Gyermek és felnőtt egyaránt értékeli a különleges látványt. A meglepett arcok és széles mosolyok megfizethetetlenek!
ELJÁRÁS: A kartonlap merevségű, semleges ízű, ehető cukrászati ostyára -ételfestékes patronnal ellátott, speciális nyomtató berendezéssel- nyomtatom a fotókat és feliratokat, többféle méretben, kiváló minőségben. Elkészítés: 1-2 munkanapon belül. Sürgős esetben egyeztessünk!
FELHASZNÁLÁSA egyszerű: kend be tortád tetejét porcukros vajjal (ehhez tapad a legjobban), szépen simítsd rá az ostyát, majd a szélére nyomj habzsákba tett vajkrémet vagy Hulala cukrász habalapot! (ez amiatt kell, hogy az ostya széle ne pöndörödjön fel). Sima tejszínhabtól az ostya elázik, az nem ajánlott!!!
FOTÓ KÜLDÉSE! : egyedi kérés esetén a nyomtatni kívánt képet e-mailbe! n küldd majd el nekem! (A kép felbontása minimum 200dpi legyen, mérete legalább 2MP, azaz 1600x1200 képpont! Ha nem értesz ezekhez, nem probléma, segítek! ) A kinyomtatott képek jogvédelmével kapcsolatosan felelősséget nem vállalok!
FIZETÉS: személyes átvételnél készpénz, postázásnál előre utalás. Az utalási adatokat rendelésed visszaigazolásakor fogom megküldeni.  
Az ostya ÁTVEHETŐ:
-              Személyesen: Budapesten, a XI. kerületben, a Budafoki úton, az Újbuda Center közelében lévő irodánkban. Székhelyünkön non-stop portaszolgálat van, ezért az átvétel szinte bármikor megoldható.   Fizetés módja: készpénzes, kivéve ha nem munkaidőben, azaz 9-16 óra között jössz munkanapokon. (Akkor előre utalást kérek, mivel a portások nem vehetnek át pénzt. )
   - Postázva: 790, - Ft. Az ostyát gondosan becsomagolom: celofánba, kartonpapírok közé.! Az ostya nem törik, nem gyűrődik!
Lassan 10 éve dolgozom a grafikai tervezés és nyomdai kivitelezés területén...   A feltüntetett árak bruttó árak, azaz tartalmazzák az ÁFA-t.

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2016-02-15 12:36 . Ehető fényképes torta ostya, tortafotó-20cm kör - Jelenlegi ára: 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése