2016. július 31., vasárnap

Careprost ( Latisse ) szempilla növesztő szérum - Jelenlegi ára: 7 490 Ft

Latisse egy 95-120 dollárért kapható szempillanövesztő, nálunk nem forgalmazzák.
Az elmúlt években nők ezrei használták illegálisan a Lumigan szemcseppet, amelyet zöldhályog kezelésére írnak fel az orvosok, mert egy olyan hatóanyag van benne (Bimatoprost), amely a gógyszer hajnövesztő mellékhatásaként óriásira növeszti a szempillákat és megerősíti a ritka szemöldököt is.
Ezt úgy vették észre, hogy az idősebb paciensek rendre arról számoltak be, hogy olyannyira megnött a szempillájuk a kezelés alatt, hogy már zavarta őket a szemüveg viselésében. Mára engedélyezett szempillanövesztő szer lett belőle, ami a tapasztalatok szerint gyönyörűen megerősíti és sűrübbé teszi a szempillákat már néhány hét leforgása alatt.
A Bimatoprost nevű hatóanyagot ezután Latisse néven törzskönyvezték, és manapság sokan ezzel növelik a pillájukat.  A működési mechanizmusa igen egyszerű, megnövel i azt az időt, amíg a szempilla nem cserélődik, így az bennmarad, és tovább nő.  A Careprost a Latisse szempillanövesztő generikus, ugyanazon hatóanyagokat tartalmazó változata.
Türelmesnek kell lenni, maximális eredményét mintegy 14hét alatt fejti ki. De onnantól kezdve nagyon látványos eredményt hoz!
Egy üvegcse, 3ml körülbelül 1, 5-2 hónapig elég (saját tapasztalat). Minden este, lefekvés előtt érdemes használni, egy minimális mennyiséget kell a szempilla tövébe! kenni. (Nem a szembe kell közvetlenül cseppenteni. )
Ezután elég heti 1-2 alkalommal használni az eredmény megtartásához.  
Gyönyörű, hosszú, műszempilla hatású pillákat varázsol, mellékhatások nélkül!
POSTÁZÁS AZONNAL!

Jelenlegi ára: 7 490 Ft
Az aukció vége: 2016-08-21 09:26 . Careprost ( Latisse ) szempilla növesztő szérum - Jelenlegi ára: 7 490 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése