2017. március 4., szombat

Polar M600 okosóra - Jelenlegi ára: 70 000 Ft

Eladó 3-szor használt Polar M600 okosórám eredeti dobozában.
Androidos telefonnal és iPhonnal párosítható. Ha a bluetooth be van kapcsolva, akkor a telefonnal folyamatosan kapcsolatban van és kijelzi annak értesítéseit, pl új emailt, facebook üzenetet, hívást, smst. Az órát beszédfelismerővel látták el, így akár futás közben szóban is megválaszolhatjuk a facebook üzeneteket.
Méri a napi aktivitásunkat (alvás, ülés, állás, gyaloglás, futás), és aztán a telefonon kördiagram formában ábrázolja. Ha sokat ülünk egy helyben, akkor figyelmeztet, hogy tartsunk szünetet, muzgassuk meg a végtagjainkat.
Indíthatunk edzésprogramot is (úszás, futás, túrázás, kerákpár, aerobik, súlyemelés, stb., a teljes lista kb 50 féle sportot tartalmaz), ami intenzitását percre lebontva szintén a telefonon nézhetjük vissza.
Én futáshoz próbáltam ki. Folyamatosan írja a sebességet, megtett utat és pulzust. Edzés közben figyelmeztet, ha a pulzus túl magas értékre megy föl. Edzés végén visszanézhető az összes adat, így követni lehet az erőnléti fejlődést. Mutatja a pulzusdiagramot, valamint a megtett útvonalat térképen.
FONTOS! Magyarországon havonta 1-2 napot vagyok, ezért személyes átvétel helyett a postázást részesítem előnyben, aminek költségét nagyrészt átvállalom.

Jelenlegi ára: 70 000 Ft
Az aukció vége: 2017-03-25 08:18 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése