2017. április 23., vasárnap

ÚJSZERŰ, DOBOZOS ASUS ZENBOOK 13,3" FULL HD LED CORE I7 128GB SSD 4GB RAM ULTRABOOK ELADÓ! - Jelenlegi ára: 150 0

Kihasználatlanság miatt eladó egy igazi ritkaság!  
Alig használt ASUS ZENBOOK UX31E ULTRABOOK |INTEL CORE I7 | 13, 3" FULL HD | 128 GB SSD | 4GB DDR III RAM |kiválóan teljesítő ( kb. 6 órás ) akkumulátorral, telepített WINDOWS 10 op. rendszerrel teljesen újszerű állapotban, azonnal használatra készen!
Irányáron ingyen WEBOX, FoxPost , vagy Futár kézbesítéssel!
Ajánlatokkal kapcsolatban senki se "kíméljen", minden kérdésre szívesen válaszolok!  
Kihasználatlanság miatt eladó az ASUS ZENBOOK laptop, amit Új-Zélandi nagybátyám hagyott itt és bízott meg az eladásával. Teljesen újszerű, emlékeim szerint 2-3 hónapig volt használva magyarországi tartózkodása ideje alatt! Annyit bizonyossággal tudok róla, hogy 2014 év elején külföldről rendelte és egy budapesti ASUS márkakereskedésben vette át!  
Teljesen hibátlan az állapota, nincsenek karcok és egyéb intenzív használatra utaló nyomok rajta. Minden funkciója kifogástalanul működik rajta és gyári dobozában adom, minden tartozékával és azonnal használatra készen!  
Részletesebb információk itt találhatók róla:
https: //www. arukereso. hu/notebook-c3100/asus/zenbook-ux31e-ry012v-p55073322/#termek-leiras
Tudni kell róla, hogy egy igazi "rakéta" kb. 5mp boot idővel köszönhetően a 128 GB SSD-nek az INTEL CORE i7 processzornak köszönhetően! A hétköznapi használatban sem igazán akad neki ellenfele még most sem! Igazán gyors és még mindig korszerű a gép, nem is beszélve arról, hogy bátran meg lehet jelenni vele bárhol és mindig akad csodálója a gépnek!  Minden gyorsan és akadás mentesen fut rajta, és akár komolyabb játékok, 4K videók is símán mennek rajta! Könnyű, mindössze 1, 3 kg és 3 mm vastagságú, ULTRA SLIM kidolgozásu szál csiszolt, FULL Aluminium házban!  
Részletes leírás:  
Típus
Ultrabook
Processzor
Processzor típusa
Intel Core i7
Processzor órajel
1. 8 GHz
L2 cache mérete
4 MB
Memória
Memória mérete
4 GB
Memória típusa
DDR3
Memória maximális sebessége
1333 MHz
Kijelző
Kijelző mérete
FULL HD 13. 3" LED
Kijelző felbontása
1600 x 900
Videokártya típusa 
Integrált INTEL HD
Merevlemez
Merevlemez típusa 
SSD
Merevlemez kapacitása
128 GB
Kapcsolat
Adatátvitel
Bluetooth
Wlan
 
Csatlakozók
VGA (D-sub) kimenet
HDMI kimenet
 
USB
Fülhallgató kimenet
Memóriakártya
Memóriakártya foglalat
SD
MMC
Webkamera
Webkamera felbontása
0. 3 Mpx
Akkumulátor
Akkumulátor cellaszáma

További tulajdonságok
Optikai meghajtó
Meghajtó nélkül
Hangkártya
Van
Kártyaolvasó
Van
Súly
1. 3 kg
A típust hozzáértőknek nem kell bemutatni, magabiztos INTEL CORE i7 1, 8 GHz processzorral és a többi INTEL kiegészítőkkel gyors, megbízható, a kategóriájában igazi HIGH END laptop kártyaolvasóval,  webkamerával, beépített mikrofonnal,  WIFI és BLUETOOTH gyakorlatilag minden komolyabb interfésszel rendelkezik (USB 2 és 3 , HDMI stb ...! )  Magabiztosan kezeli az internetes tartalmakat az INTEL HD videó kártya teljesítményének köszönhetően és, hogy a hangzás se maradjon le a képi megjelenítés mögött erről a Bang & Olufsen ICEpower(R) stereo hangrendszer gondoskodik! Impozáns 5, 3 WINDOWS által minősített élmény index, ami kiváló eredménynek számít!  
Billentyűzete és csatlakozója angol szabvány, de természetesen magyar op. rendszer van rajta és magyar karakterek lehet megjeleníteni vele! Töltője újszerű, gyári, fóliás a magyar rendszernek megfelelő átalakító adapterrel!  
Ilyen kaliberű laptopnál fontosnak tartom a részletesebb beszámolót a hiányosságairól,  őszintén:
van pár apróbb, alig észrevehetó árnyalat foltosodás a kijelző kb. 3-4 pontján milliméteres nagyságban, de még fotózni sem tudtam annyira elhanyagolható
vannak a sarkokon kisebb ütődés nyomok, ami szintén alig észrevehetó (fényképezve)
egészen halvány a használatból eredő kifényesedés a billentyűkön, de ha ezt nem írom ide akkor senki sem venné észre!   ( szeretnék korrekt lenni )
a dobozának és tartójának vannak a használatból adódóan kisebb használati nyomok, abszolút nem feltűnő! ... de hát azért van, hogy a laptopot védje!  
a töltő csatlakozó "lazábban" csatlakozik a géphez, de kifogástalan pozícióban van minden alkalommal és hibátlanul tölti a gépet!
Aki szeretne az eredeti árának töredékéért csúcsminőséget élvezni még jó pár évig annak kiváló választás lehet!
További termékeim a Vaterán: http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=maxiaxi&obd=2
Természetesen PostaPontra stb. is tudom küldeni ha úgy kérik.
Az aukció után 3 nappal kérném az adás-vételt rendezni szíveskedjék.
Csomagolási költség nincs.
A komolytalan licitálók, elhúzódó vásárlások stb. miatt sajnos kénytelen vagyok feltételeket szabni:
Vásárlás, licitálás előtt kérdezzen , a későbbi problémák elkerülése miatt! 3 napon belül várom az ellenérték + postaköltség megérkezését bankszámlámra (utalással, befizetéssel, postán keresztül). Csak ajánlott küldeményként postázok mindkettőnk érdekében! Amennyiben a fizetési információ elküldése után 3 napon belül nem jelentkezik, illetve ha 3 nap után sem fizeti ki a terméket, negatív értékelést vagyok kénytelen adni és a terméket újra meghirdetem. Kérem csak akkor licitáljon, ha elfogadja a feltételeimet! Magánszemélyként garanciát nem áll módomban adni és a visszavásárlás is kizárt! Kérek mindenkit, hogy ennek a figyelembevételével tegyen ajánlatot, vagy vásárolja meg a terméke!
Amit ezért kínálok:
A termékek leírását a lehetőség szerint a legpontosabban teszem, az általam ismert hibákat feltüntetem. A vásárlást követően igyekszem mielőbb elküldeni a fizetéshez szükséges információt. A megnyert terméket gondos csomagolásban postázom. A pénz jóváírásától számítva 2-3 napon belül postázok, Az aktuális postai díjszabás szerint -2000g-ig (persze ha belefér a szabvány méretbe) ajánlott levélként, - 2000g- 20 kg-ig sima csomagként vagy külön kérésre érték-biztosított, törékeny, elsőbbségi csomagként. - Utánvételt nem vállalok! - Mivel nem kereskedő vagyok így garanciát nem áll módomban adni a termékekre, de a helyszíni kipróbálási GARANCIA természetesen adott mindenki számára! A fent említett apróbb hiányosságokat figyelembe véve semmilyen későbbi garanciát NEM áll módunkban a készülékre adni és a visszavásárlás is kizárt! Mindenki ennek a ténynek a tudatában tegyen ajánlatot, vagy vásárolja meg a terméket!


Jelenlegi ára: 150 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-27 23:23 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése