2019. április 4., csütörtök

Foscam C1 IP kamera - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

A Foscam C1 IP kamera apró méretével elegáns, de még is hatalmas képességekkel bír. 100 fokos látószögével alkalmas egy normál méretű helyiség teljes megfigyelésére. Sarokba helyezve faltól falig látja a szoba, iroda belső terét.
Passzív Infra Szenzorának (PIR) köszönhetően minden eddiginél pontosabb mozgás érzékelésre képes. Korábbi kamerákkal ellentétben nem csak a képtartalom változásának detektálására képes, hiszen látja az emberek testhőjét és annak helyzetváltoztatását. A hőforrások figyelése megbízhatóbb behatolás érzékelést eredményez, így a legyek, bogarak, pókok, de akár egy szélben lengedező függöny mozgása már nem kell, hogy kiváltson nála téves riasztást
A két csuklóban hajló tartókonzolja, valamint a kerek talpa elengedő rugalmasságot ad az optimális elhelyezésre. Saját talpára állítva akár egy polcon elhelyezve a szoba dísze is lehet, de plafonra felszerelve is tökéletesen beállítható a kellő pozíció. Oldalfali elhelyezése is lehetséges, de ebben az esetben a megfigyelés középpontja a falra merőleges területre koncentrálódik.
Éjjellátására jellemző, hogy 6-8 méter távolságig lát el éjszaka, amelyhez 11 db infra led biztosítja a kellő fényerőt. A ledek 850nm-es hullámhosszon működnek, azok sugarai emberi szem számára nem láthatók. A ledek forrása viszont pirosan izzó jellege miatt látható, de a szórt fény már nem esik a látható tartományba. Nem világítja meg a szobát éjszaka.
A kamera képes MicroSD memóriakártyát is fogadni maximum 32GB-os méretig. A memóriakártyából Class10-es vagy e feletti besorolásúra van szüksége az egyidejű rögzítés, törlés és visszanézhetőség érdekében. Lassabb adatátvitelű memóriakártya esetén a rögzítés instabil lehet. A memóriakártya foglalat a kamera alján lévő nyíláson keresztül érhető el.
A kamera tartalmaz beépített mikrofont és hangszórót is. Ez átlagos méretű (4 x 4 m) csendes helyiségben lehetőséget ad a kétirányú hangátvitelre. Hallhatod, hogy mi történik a kamera látóterében és akár oda is szólhatsz mobilodon, számítógépeden keresztül.
A Foscam C1 IP kamera egyszerre tartalmaz vezetékes (LAN) és vezetéknélküli (Wireless) hálózati csatlakozót is. A két hálózati adapter külön-külön MAC azonosítókkal rendelkezik, ezért egyikről a másikra való áttérésnél figyelni kell arra, hogy a DHCP szerver (rendszerint router) új IP címet oszt ki az új hálózati interfész számára. A WiFi antenna a kamera belsejében került elhelyezésre, az tovább nem bővíthető.
A kamera konfigurációja hagyományos módon és Soft AP módban is elvégezhető. Előbbi esetén LAN kábellel csatlakoztathatjuk a routerhez, switch-hez, utóbbi esetén a C1-en lévő Soft AP gomb megnyomásával a kamera saját WiFi hálózatot hoz létre AP módban, amelyre mobillal, esetleg PC-vel is rá tudunk csatlakozni. Amint kész vagyunk a beállításokkal, mint a saját WiFi hálózatunkra való konfigurálás, a Soft AP kikapcsol. Gyakorlatilag a “ Foscam” nevű mobil applikációval is saját hálózatunkra tudjuk konfigurálni a kamerát PC nélkül is.
Riasztás esetén a kamera különböző folyamatokat is el tud végezni:
Server Push üzenetek küldése a mobil applikációra egyenesen
Email küldésre benne fotóval a riasztást kiváltó eseményről
Memória kártyára rögzíthet videót vagy fotót a mozgás során
FTP szerverre küldhet ugyancsak videó vagy fotó felvételeket
Saját hangszóróján keresztül hangjelzést adhat a mozgás detektálásakor
A rögzítést, akár MicroSD-re, akár FTP-re tudja akár mozgás érzékelésre, akár folyamatos üzemmódban is végezni.
MicroSD memóriakártya használata esetén folyamatos rögzítés mellett lehetőségünk van:
Szabályozni a felvétel minőségét a felvételi idő meghosszabbítása érdekében
Választani, hogy melyik videó adatfolyamból kérjük a képanyagot rögzíteni
Automatikusan töröltetni a felvételeket a kártya tárhelyének elfogyása esetén
A Foscam C1 IP kamera egy kiváló minőségű IP kamera. Kompakt mérete, kiváló ár/érték aránya miatt kifejezetten jó választás otthonok irodák megfigyelésére. Talpára való elhelyezhetősége miatt akár bébiőr feladatokat is el tud látni, memória kártyára rögzítve a szívünknek fontos és szép pillanatokat gyermekünkről.

Jelenlegi ára: 9 900 Ft
Az aukció vége: 2019-04-24 14:31 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése