2019. április 9., kedd

Sarokcsésze fokozott igénybevételre, Tulis Heavy Gél, nagy - Jelenlegi ára: 3 690 Ft

sarokcsont fájdalomra, Achilles-ín gyulladásra, talpi bőnyére, mezítlábra is
A TULI? S sarokcsésze egy speciális eszköz, amely pótolja a sarok elveszített szírszövet vastagságát, 3-5 mm-rel megemeli a sarokcsontot ezáltal csökkentve az Achilles-ín terhelését. A Gél szabadalmaztatott, hőre lágyuló prémium minőségű rugalmas anyag, mely nagyon tartós és higiénikus. Így akár műtéti heggel mezítlábas viselettel is használható.
A TULI? S sarokcsésze kétrétegű rácsszerkezete a talpon található egészséges zsírszövet fokozatosan leépülő biomechanikai funkcióit pótolja: a magasabb és rugalmasabb lamellák a sarok talajérintésekor keletkező ütődés elnyeléséért, az azonnali fájdalomcsillapításért felelnek. Az alacsonyabb és erőteljesebb rugózású lamellák elnyelik az erőteljesebb ütődéseket, vagyis rugóként funkcionálnak, lendületet adnak a láb gördítéséhez.
Rendszeres használata ajánlott: sportolók számára, munkavégzés során fokozott lábterhelésnek kitett felhasználóknak, nagy túlsúllyal élőknek.
Azonnal enyhíti a következő tüneteket:  talpi bőnye gyulladásából adódó fájdalmat (Plantar Fasciitis), sarokcsont sarkantyú okozta fájdalmat, az alsó lábszár elülső felén (sípcsont környékén) terhelés következtében kialakuló fájdalmat, az Achilles-ín gyulladás okozta fájdalmat.
Ajánlott lábbeli: sportcipő, stoplis futócipő, munkavédelmi cipő, szélesebb felsőrésszel rendelkező fűzős cipő.
Sarokemelés terhelt állapotban: 3-5mm. A csomagolás 1 pár sarokcsészét tartalmaz.
Méretezés: kicsi (40 kg alatt, 34-es cipőméretig), közepes (40-80 kg között, 35-40 cipőméret között) és nagy (80 kg felett, 41-es cipőmérettől).
A termék fenntarthatósági előnyei:
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Jelenlegi ára: 3 690 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése