2019. június 1., szombat

Walter Kettős Köszörű Élező Vizes Köszörűgép Akár 1ft! Nincs minimálár! KIÁRUSÍTÁS! Csak pár nap! - Jelenlegi ára: 1 400

Eladó Walter kettős köszörű, asztali élező, vizes köszörű
Típus: TNW150/200
Működik rendben, nagyon jó állapotú, szép hangja van.  Csendes, vibrációmentes, nagy nyomatékú indukciós motorral. A lassító áttétel és a vízhűtés együtt lehetővé teszi szerszámok kíméletes élezését.  Strapabíró fém ház, zárt csapágyak, ipari kategória, ez örökös. Munkaasztalra rögzíthető. Kis szépséghibája van, a plexin van egy repedés, a működést nem befolyásolja. Könnyű kezelhetőség a jó minőségű megmunkált felület érdekében. Ideális fúrók, esztergakések, szerszámok élezéséhez, valamint fa, fém, műanyag, stb. csiszolásához. Újszerű köszörűkövekkel adom. Eredeti Walter, Ausztriában készült.
Hálózati feszültség: 230 V
Teljesítmény: 300 W
Fordulatszám: 2950 és 130 f/min
Köszörűkő méretek: 150x20x12, 7 és 200x40x20 mm
Made in Austria.
2 db újszerű köszörűkővel adom, ahogyan a képeken látható. A képek az eladó termékről készültek, retusálás nélkül.
Azonnal munkára fogható.
Minimálár nincs, a legmagasabb licit nyer a végén. Lejárati idő előtt nem zárok, licitet nem törlök. Kérem, hogy ezek tudatában licitáljon.
A házhozszállítás Vaterafutárral történthet, emellett PostaPontra valamint Foxpost vagy MPL automatába is kérheti a csomagot. 25 ezer forint feletti összértékű vásárlás esetén ingyenes szállítást biztosítok!
Nézze meg további 1 Ft-os aukciómat is, minimálár nélkül!
ITT iratkozzon fel, hogy időben értesüljön, amikor új terméket töltök fel, ugyanígy 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 1 400 Ft
Az aukció vége: 2019-06-09 20:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése