2019. július 22., hétfő

Espiro Beta autósülés 9-36kg - 10 Onyx 2019 - Jelenlegi ára: 59 990 Ft

Színválaszték:
#000000
Márka:
Espiro
Korcsoport:
9 hónapos kortól
Típus:
9-36 kg autósülés
Espiro Beta autósülés 9-36kg
Egy ülés, amiben 9 hónapos kortól egészen 12-13 éves korig tudhatjátok biztonságban és kényelemben a gyereket!
Espiro márkáról: Az Espiro egy prémium kategóriás márka, amit a modern megoldások, az elegáns megjelenés és a könnyed használat jellemez. A merész és modern megoldások mellett az elérhető ár teszi még vonzóbbá.
INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS!
Espiro Beta autósülés 9-36kg
Kinek ajánljuk?
Akinek fontos a megerősített fej- és oldalvédelem. Ránézésre is látszik, mennyire masszív és biztonságos autósülésről van szó. Ezen felül még a letisztult design és az éveken keresztül is strapabíró kialakítás bizonyítja, hogy az Espiro most is a legjobbat nyújtja a gyerek számára!
Jellemzői:
Az Espiro család legújabb Safety System babaterméke a Beta 9-36 kg-os autósülés, amely megfelel az ECE R44/04 szabványnak. A gyártó ISO 9001: 2000- es minősítéssel is rendelkezik, autósülései folyamatos tesztelés alatt állnak.
Az Espiro Beta autósülés 3 súlycsoportot fed le, 9-36 kg-ig használható. 9-18 kg az autóshordozó (0-13 kg) után használható, menetiránnyal megegyező irányba rögzíthető az autóba. 15-36 kg között az autósülés saját övének kivétele után, az autó biztonsági övével is beköthető.
Az ülés ún. Top Tether Anchoring System-mel, vagyis felső heveder rögzítő rendszerrel, valamint az autó saját biztonsági övével használható.
Ülőrésze 5 pozícióba dönthető, így kényelmes utazást biztosít a baba számára alvás közben is.
Széles háttámlával, váll- és oldalvédő vázkialakítással rendelkezik. A kiemelkedő fejvédelem és a 6 pozícióban állítható fejtámla a maximális biztonság és a hosszú ideig használhatóság érdekében lett kialakítva, hiszen együtt növekszik a gyerekkel.
5 pontos biztonsági öve állítható és puha övvédő párnákkal rendelkezik, melynek szabályozható a hosszúsága. Biztonsági gombbal ellátott, hogy kisebb korban ne tudja magát egyedül kicsatolni a gyerek.
Extra puha, párnázott szűkítőbetétje, a legkisebb utasok számára tökéletes tartást biztosít. Később, ha már nincs rá szükség, egyszerűen kivehető, ezáltal nagyobb ülésteret teremtve a gyereknek.
Az ülés egy plusz energiaelnyelő réteggel rendelkezik, mely egy esetleges ütközés esetén fokozottan védi a gyermeket.
Kitűnő, prémium minőségű huzata légáteresztő anyagból készült, amely könnyedén lehúzható az ülés vázáról és 30 °C fokon tisztára mosható. A betétek vastagon párnázott hát, fej és ülőrészt biztosítanak.
Tartozékok:
- 5 pontos biztonsági öv
- szűkítőbetét
Súlya: 9, 2 cm
Mérete: 28x32x52 cm
Ülőfelület szélessége: 25 cm
A termék színe és mintája az első fotón látható, a további képek illusztrációk a termék tulajdonságairól!


Jelenlegi ára: 59 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése