2019. szeptember 30., hétfő

Hoppediz karikás hordozókendő - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Eladó a képeken látható Ring-Sling New York türkiz mintájú Hoppediz karikás hordozókendő hibátlan, újszerű állapotban, saját dobozában. (Az első kép katalóguskép, az eladás tárgya a többi képen látható. )
Részletes leírás:
Hoppediz karikás kendő: A karikás kendő könnyed választás a legkisebbekhez és a föl-le kéredzkedő nagyokhoz is. A Hoppediz pedig egyet jelent a megbízható minőséggel és a baráti árral. Eredeti neve: Ring-Sling New York turquoise.
Így néz ki: A türkiz kendő közepét szürke, lendületes ívek díszítik, a másik oldalán meg éppen fordítva: szürke alapon türkiz ívek. Elegáns megjelenés. Az eltérő színű oldalak segítik a kendő használatát. A lelógó vége ferdén vágott, csapott. A vállmegoldása ráncolt. (A különböző vállmegoldásokról itt tájékozódhatsz. )
Mekkora babához és milyen pozícióban használható? A születés pillanatától akármeddig használható. Elöl-, csípőn és akár háton hordozáshoz is.
A többi tulajdonsága: A Hoppediz karikás kendők hossza kb. 200 cm.   A kendő lelógó vége ferdén vágott, csapott; a kendő hosszát a rövidebbik oldalán mérjük. Ígért szélesség: 70 cm. A kendő a színét a mosásnál nem ereszti, sok használat után is eredeti színében pompázik.
Anyaga: 100% biopamut. Karikák: egy pár 87 mm átmérőjű, eloxált alumínium karika. Szövése, festése: A Hoppediz hordozókendők kiváló minőségű, hosszú szálú gyapotból készülnek. A fonal és a szövet kémiailag nem kezelt, festés előtt nem fehérített. A festék semmilyen káros anyagot nem tartalmaz, nehézfémektől mentes, bőrbarát és “ nyál-álló”. A fonalat szövés előtt festik, a kendő mintáját a szövése adja. Szövéssűrűsége: 194 g/m2.
Előre utalás után postázok, a postaköltség a vevőt terheli!
Ha kérdésed van, írj bátran : )

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2019-10-21 09:25 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése