2019. október 31., csütörtök

ENZO Apartman Gyula - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

ENZO Apartman Gyula.
Az apartmanunk kibővült (+ 1 szoba, konyha, fürdőszoba), így nagyobb családnak, baráti társaságoknak is megfelelő lehet a családi ház, ugyanis a nagy alapterületű szobáknak köszönhetően a 3 szobában akár 9 fő is kényelmesen elfér.
A két részből álló, földszintes apartmanunk Gyula történelmi belvárosában, városközponttól 5 perc, a Várfürdőtől 10 perc sétára található, így nincs szükség az autóval való közlekedésre. A ENZO Apartmanba érkezéskor hűtött ásványvízzel és egy kis saját kisüsti pálinkával várjuk. Belépéskor mindenkit lenyűgöz a szép, rendezett kert, a mézvirágok illata, a leanderekkel körülölelt, fedett terasz, ahol kellemes környezetben fogyaszthatja el akár a reggelit, akár a vacsorát.
Amennyiben igénylik, az érkezésük után szívesen megmutatom városunk vendéglőit, pékségeit, cukrászdáit, hogy hol érdemes akár menü, akár a’ la carte étkezni. Mindössze pár perc sétára éttermek, pékség, cukrászda, kávézó, non-stop található.
Amennyiben nagyobb családjával érkezik, ideális lehet a családi ház, hiszen kettő franciaágyas és egy különágyas szobát tudunk biztosítani, ahol a gyerekek is kényelmesen elférnek. A nagy belmagasságnak és a vastag falaknak köszönhetően a nyári melegben is kellemes a hőmérséklet a szobákban. Autóját is biztonságban tudhatja a zárt udvarban.   Az apartman területén Wi-Fi is elérhető.
A kertben akár bográcsozni, akár grillezni (1 zsák faszén térítésmentesen biztosított) is lehet.  
Szobánként 2 fő elhelyezésére van lehetőség, szükség szerint pótágy is igénybe vehető. Mind franciaágyas, mind pedig egyedi ágyas szobák is rendelkezésre állnak apartmanunkban.
Az apartmanban jól felszerelt konyha (ét- és edénykészlet, kávéfőző, tűzhely, hűtő, mikro, mosogatószer, szivacs, konyharuha), tusolós fürdőszoba található. Ágyneműt és törölközőt biztosítunk.
Amennyiben egy valóban családias, barátságos, hangulatos, tágas szobákkal, nagy kerttel, rengeteg virággal rendelkező apartmant keres Gyula belvárosában, melyben otthon érezheti magát, válassza apartmanunkat!
A szállás díja 4000 Ft/fő/éj, mennyiségi kedvezmény lehetséges.

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2019-11-21 14:13 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése