2020. február 1., szombat

Magyar képregény - Garfield 3db - 40. 41. 42. szám - magyar nyelvű Semic / Kandi Lapok sorozat - rég - Jelenlegi ára: 1

Játékbolt vagyunk, a termékeink készleten vannak és gyorsan átvehetők! A vaterás adatbázisunkat rendszeresen ellenőrizzük, elfogyott termék csak akkor lehet fönn, ha adminisztrációs hiba csúszott a rendszerbe. Ezt mindig világosan jelezzük és más hasonló termékeket ajánlunk. Ha ezt el szeretné kerülni, kérjük kérdezzen rá vásárlás előtt. Megértését köszönjük!
Termék teljes neve:
Magyar képregény - Garfield 3db - 40. 41. 42. szám - magyar nyelvű Semic / Kandi Lapok sorozat - régi / retro képregény a 80as 90es évekből
Termék méretkategóriája: Képregény
Régi / Retro magyar KépregényEredeti, régi kiadású retro magyar nyelvű képregény.
Használt állapotú, gyűjteményből (a kép a konkrét példányról saját kezűleg készített fotója).
A képregény rendelést követően 2-3 napon belül átvehető bemutatótermünkben vagy küldjük kiszállítással. Csak 1 db van belőle, kérjük ha igényt tart rá, adjon le rendelést, hogy biztosan ne adjuk már oda másnak.
Termékeink fix árasak, azonnal leüthetők, az aukció végét nem kell megvárni!
Személyesen átvehető Budapesten, 3-as metróval vagy 4-6-os villamossal könnyen megközelíthető Bemutatótermünkben (a Klinikák és Corvin-negyed metrómegálló közelében) vagy Országosan Postázunk (kérésre utánvéttel is). A postaköltség előrefizetésnél (utalás vagy rózsaszín csekk) 1190 Ft/csomag, utánvétnél (a postásnak kell fizetni) 1490 Ft/csomag. Egy csomagban több egyszerre rendelt terméket is tudunk küldeni!
Tekintse meg többi termékünket is, játékok és figurák széles választéka várja!


Jelenlegi ára: 1 700 Ft
Az aukció vége: 2020-02-22 09:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése