2021. június 22., kedd

Mira - A súlyos igazság könnyű szárnyakon érkezik - Jelenlegi ára: 3 391 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
2368070
Enna B. Heart
Mira - A súlyos igazság könnyű szárnyakon érkezik
HISZEL A TÚLVILÁGBAN? AZ ANGYALOKBAN? ÉREZTED MÁR VALAHA, HOGY EGY LÁTHATATLAN ERŐ VIGYÁZ RÁD, ÓV TÉGED, ÉS OLYKOR ÜZENNI PRÓBÁL NEKED?
Földvári Mira elsőéves főiskolai hallgató. Legjobb barátnőjével, a szókimondó Sárával együtt éli meg a diákévek minden szépségét és nehézségét; ez a tanév ezúttal nemcsak az igaz szerelmet, de a múlt titkait is magával hozza, amire a lány három éves kora óta nem emlékszik. A szörnyű balesetre, amely során édesapja életét vesztette, és amely megváltoztatta a családja életét mindörökre...
Mira nem hétköznapi lány: időnként furcsa, túlvilági hangokat hall, máskor látomásai vannak halott emberekről, akik a segítségét kérik, és akiket csakis ő lát. Különleges adottsága kétségbeesettséggel tölti el, amikor a sors útjába sodor egy médiumot, aki segít neki megérteni az összefüggéseket, és az igazságot, amely annak idején a múlt homályába veszett.
Ettől kezdve egy hihetetlen spirituális utazás veszi kezdetét, amely során Mira édesapja csodával határos módon újra szerepet kap lánya életében, miközben környezetükben megdöbbentő szerelmi szálak szövődnek, ám egyikük sem számít a háttérben növekvő sötétségre. Valaki ugyanis figyeli a lányt, és az életére tör. Valaki, aki mindvégig ott volt, és aki úgy döntött, áldozatát nem ereszti el...
De ki az a titokzatos személy, akinek a felbukkanása örökre megváltoztatja Mira életét? Vajon a lányban szunnyadó őserő átsegíti őt élete tragédiáján? Képes lesz a rejtélyes zaklató megfékezni elszabadult indulatait?
Kedves Olvasóm! Tarts velem, és éld át főhőseim kalandjait a mennybéli és a nehézségekkel teli, ám annál jobban ismert földi világban!
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 391 Ft
Az aukció vége: 2021-06-22 14:23 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése