2021. június 1., kedd

PS4 - Need For Speed (2016) - Jelenlegi ára: 4 320 Ft

Need For Speed (2016)
Tesztelt , hibátlan működés.
Fizetési információk:
Bankkártyás fizetés
Utánvét
Személyes átvétel
 
Szállítási információk:
GLS:
 bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
 utánvét: +1190 Ft.
Személyes átvétel:
Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.: 10-13h)
Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól
Szállítás bélelt borítékban.
 
Az Electronic Arts legendás autóversenyzős játéka, a Need for Speed ezúttal egy igazán különleges epizóddal tért vissza. Az alcím nélküli, simán csak Need for Speednek nevezett legújabb rész egy újragondolása a sorozatnak.
Mit jelent mindez? A fejlesztők fogták a széria összes nagyszerű epizódját, összeszedték belőle azokat az elemeket, amiket a rajongók annyira szerettek, és megalkották ezt az új, letisztult epizódot.  Az új NFS-ben a lényeg a sportkocsikon, a száguldáson van, és az árkádos, nagyon jól kezelhető irányításon!  Ha tehát unod a realista autóversenyzős játékokat, ahol több hét gyakorlásba is belekerülhet, míg megtanulod maximálisan kezelni a járműveket, akkor az NFS tetszeni fog: itt könnyen belerázódhatsz a vezetésbe, és onnantól kezdve csak az izgalmas versenyek és a látványos tájak várnak rád!
A játék testreszabhatóságát újragondolták a készítők,  ezzel pedig több lehetőséget tartogat számodra. Megjelent a játékban az akciókamera is, amely az öt választható kameraállás egyike.  Öt játékmód is vár, melyek mind más kihívás elé állítanak majd, és mindegyikben a megszerzett pontokkal előbbre mozdíthatod a történeted.
Éld át újra a klasszikus Need for Speed élményt modern köntösben!  Várnak a legújabb fejlesztések és újdonságok a régi játékkal!  Ha kedveled a Need for Speed sorozatot és az autós játékokat, akkor nem foghatsz mellé az új NFS játékkal!
Fontos információ:  a Need for Speed multiplayer módjának futtatásához Playstation Plus tagság szükséges!
 
Alapítva 2009
 

Jelenlegi ára: 4 320 Ft
Az aukció vége: 2021-06-01 14:33 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése