2021. június 20., vasárnap

Ultrahangos tisztító mosó 50W - Jelenlegi ára: 10 950 Ft


Szállítási idő:
1 munkanap
Gyártó:
Nedis
Bizonyára neked is visszatérő probléma, hogy ékszereid idővel bepiszkolódnak, elveszítik eredeti fényüket. Az ezüst szürkül, feketedik, az apró lyukakba, vésett mintákba pedi lerakódik a szennyeződés. Ezeket csak aprólékos munkával lehet teljesen megtisztítani.
Erre a problémára kínál egy egyszerű és gyors megoldást az ultrahangos tisztító mosó, amelynek segítségével a legkisebb szennyeződéseket is eltávolíthatod még a leghozzáférhetetlen helyekről is.
Az ultrahangos rezgés hatására a tartályba öntött víz rezgésbe jön és apró buborékok keletkeznek benne. A tisztító hatást a buborékok és a víz rezgése együttesen fejti ki.
Használata rendkívül egyszerű. Csak tedd az ékszert a tartályba, töltsd fel vízzel és indítsd el az ultrahangos tisztítót. A lerakódott szennyeződés mértékétől függően, a digitális időzítőn könnyedén be tudod állítani a tisztítási időt.
Természetesen nem csak ékszerezhet használhatod. Tökéletes megoldást nyújt szemüvegek, fém óraszíjak és egyéb kisebb tárgyak tisztítására, amelyeknek nem árt a víz.
600ml-es rozsdamentes acéltartály
Rezgési frekvencia 43 kHz
Tápellátás: 220V / 50W
Tartozék: kosár / óratartó
Felhasználási terület (szemüveg, optika, óra, ékszerek, tasztatúrák, kisebb szerszámok, műfogsor, fogszabályzó stb)

Jelenlegi ára: 10 950 Ft
Az aukció vége: 2021-06-21 10:34 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése