2021. augusztus 5., csütörtök

Belifu szelfi gyűrűs lámpa állítható állvánnyal, 3 mód 10 fényerőszint - Jelenlegi ára: 11 490 Ft

Eladó a képen látható Belifu szelfi gyűrűs lámpa állítható állvánnyal, 3 mód 10 fényerőszint. A termék új, bontatlan.
Mind a szelfi gyűrűs lámpa, mind a mobiltelefon tartó bármilyen magasságba állítható, 38 cm és 160 hüvelyk között, egyszerűen állítsa be a kívánt magasságra. Az állvány stabil, könnyű és korrózióálló a kiváló minőségű alumíniumötvözetnek köszönhetően. A széles alap további stabilitást biztosít.
A Belifu 10” gyűrűs lámpája 120 beépített LED-lámpával rendelkezik. Az 5500K színhőmérséklet kiküszöböli a nagy képzajt és a sötét környezet okozta homályos képeket. A gyűrűs lámpa 10 állítható fényerővel rendelkezik, és három színben: hideg fehér, meleg fehér és sárga. A 180 ° -ban állítható szögben folyamatosan beállíthatja a fénysugárzás szögét a YouTube rögzítő berendezéséhez.
360 ° -ban elforgatható mobiltelefon-állvánnyal, háromlábú mobiltelefontartóval, minden okostelefonnal kompatibilis. Tartozik hozzá egy további mini állvány, amely az asztalra helyezhető. A Belifu gyűrűs lámpa állvánnyal szelfi botként, mobiltelefon állványként és kameraállványként is használható. A Bluetooth távirányító megkönnyíti a fényképek készítését.
USB tápegység: alkalmas különféle USB portokat támogató eszközökhöz, pl. USB töltők (legalább 5 V / 2 A), laptopok, számítógépek, tápegységek.

Jelenlegi ára: 11 490 Ft
Az aukció vége: 2021-08-05 16:11 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése