2021. október 31., vasárnap

TENA PROskin Pants Inkontinencia nadrágpelenka M 10 db - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Termékleírás
 
-A TENA Pants Inkontinencia nadrágpelenka gyengéden követi a test formáját
-A szagsemlegesítő rendszer csökkenti az ammóniaszagot
-Extra védelem a vizeletszivárgás ellen
-Gyors nedvszívó képesség és kiváló nedvességtartó mag a tartós száraz érzés érdekében
-Szétszakítható oldal a könnyű csere érdekében
 
A TENA Pants Normal az úgynevezett Okos Formantervezésnek köszönhetően nagyobb diszkréciót biztosít a viselői számára a speciális nedvszívó anyagoknak köszönhetően, melyek a termék magjában ott helyezkednek el, ahol igazán számít.
 
A TENA Pants Normal új formatervezésének köszönhetően a termék jobb testközeli illeszkedést biztosít. Ez a kényelmes viselés mellett garantálja, hogy a vizelet a termékbe a megfelelő helyre érkezzen, így gondoskodik a nagyfokú szivárgásbiztonságról. A termék szélesebb lábkivágásának köszönhetően a terméket könnyű fel- és levenni.
 
Élete során minden negyedik nő és minden nyolcadik férfi megtapasztalja az inkontinencia valamilyen formáját. Az Essity elkötelezetten törekszik arra, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat fejlesszen ki, amelyek minimálisra csökkentik az inkontinencia mindennapi életre gyakorolt hatását. A TENA Lady betétek egyedülálló védelmet kínálnak enyhe és középsúlyos vizelettartási problémák esetére. Kifejezetten alkalmi vizeletcsepegés esetére ajánlott betétek, melyek gyors nedvszívást és száraz érzést nyújtanak minden nap.
Természetesen bontatlan termék, bolti ára 3299Ft volt.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-10-31 23:20 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése