2021. november 26., péntek

Vanora Bennett - A FEHÉR OROSZ - Jelenlegi ára: 2 889 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1476438
Vanora Bennett
A FEHÉR OROSZ
"Evie, a gazdag családból származó amerikai lány Párizsba utazik, hogy megismerje nagyanyját, Constance-t, akiről csupán homályos gyerekkori emlékeket őriz. Azonban nem sokkal érkezése után az idős nő váratlanul meghal, és nem marad utána más, csak egy zavaros üzenet, melyben megfogalmazza utolsó kívánságát, amit Evie mindenáron teljesíteni szeretne. Elszánja magát, hogy megkeresi a titokzatos ""Zsenyát"", akire nagyanyja élete utolsó pillanataiban gondolt.
Anélkül, hogy bárkit is ismerne Párizsban, nekilát a kutatásnak, melyben Jean, az orosz taxisofőr szegődik társául. Constance múltjának és orosz kapcsolatainak felderítése során a lány belekeveredik a vörösök elől Párizsba emigrált fehér orosz emigráns közösség életébe és politikai cselszövéseibe. Zsenya kilétének felfedése azonban egyre nehezebb feladatnak bizonyul - ám ekkor talán már nem is ez a legfontosabb.
""Nagy hozzáértéssel és együttérzéssel megírt történet. "" - The Sunday Times
""A szerző tökéletesen megidézi a harmincas évek hangulatát, szereplői szinte hús-vér emberekként köszönnek ránk a lapokról. "" - Books Monthly
"
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 889 Ft
Az aukció vége: 2021-11-26 16:21 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése