2022. február 24., csütörtök

Excalibur - Vér és mágia (szinkronizált változat) - Jelenlegi ára: 490 Ft

Jó állapotban lévő, használt DVD.
A lemez enyhén karcos, ami a lejátszást nem befolyásolja
(teszteltem DVDFab-bal, ami akadás nélkül beolvasta).
Hang (borító alapján):  magyar, angol
Felirat (borító alapján):  magyar, angol
Excalibur - Vér és mágia (szinkronizált változat)
(Excalibur)
Rendező:  John Boorman
Szereplők:  Nigel Terry, Helen Mirren, Nicholas Clay
Leírás:
Egy kőbe döfött varázserejű kard várja hosszú ideje azt a férfit, aki meg tudja mozdítani.  Arthur, az ifjú király megteszi, amivel eddig hiába próbálkoztak lovagokés kalandorok. A csodafegyver birtokában nekilát egyesíteni a darabokra szakadt országot. És sorban megjelennek előttünk a kor legkiválóbb férfijai: a Kerekasztal lovagjai, akik fölesküdtek arra, hogy életüket az igazság, a tiszta szív és hősi tettvezérli.
Vannak azonban átkozott korok és vidékek: a gonosz mágia erősebbnek látszik a jó ügyénél. A szemünk előtt dől el, hogy Arthur birodalma az ígéret vagy az átok földje lesz-e. Íme egy csodálatos, kegyetlen és kalandos világ: csak az lépjen be, aki bátor és van fantáziája.
Extrák: lásd a mellékelt képeket.
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.

Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2022-02-25 02:31 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése