2015. november 2., hétfő

E.Lauder Pure Color szemceruza, fekete, új, 1,1 g - Jelenlegi ára: 700 Ft

Estée Lauder Pure Color Intense kajal szemceruza, Blackened Black színben, bontatlan, 1, 1 grammpos kiszerelés (kb. teljes méret fele). Ajándékszett része volt de nincs rá szükségem.
Az általam hirdetett minden parfüm, sminktermék, kozmetikum garantálan eredeti, megbízható forrásból számazó darab.
Személyes találkozót két pici gyermekem miatt nem tudok megoldani! Tudom, hogy drága a szállítás, pont ezért, ezt is figyelmbe véve adok meg olyan alacsony árat a termékeimnél, hogy még így is megérje a vevőnek.
Kizárólag ajánlottan (2 kg felett csomagként) postázok, vagy Teszvesz- illetve Vaterafutár által. Utánvéttel nem küldök semmit, mert sajnos akadt már rossz tapasztalatom.
Szállítási költség a terméklapon a "Szállítás.... " fül alatt található. A PostaPontos szállítás 790 forintos díja csak postahivatalban történő átvételre vonatkozik, Mol PostaPontra szállítás ! díja 850 forint, csak ezt a rendszer nem ajánlotta fel külön, ezért nem szerepel a szállítási lehetőségek közt, de természetesen oda is lehet kérni a szállítást.
Vevőimtől az aukció befejezését követő 7 naptári napon belüli fizetést kérek (hacsak még licitálás előtt nem egyeztetett velem a vevő ettől eltérő időpontot), kérem, hogy csak az licitáljon, aki ezt vállalni tudja!

Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2015-11-23 10:28 . E.Lauder Pure Color szemceruza, fekete, új, 1,1 g - Jelenlegi ára: 700 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése