2019. szeptember 5., csütörtök

Vajdasági pálinkafőző 80 l leégésgátlóval (A-12273) - Jelenlegi ára: 229 410 Ft

Vajdasági pálinkafőző 80 l leégésgátlóval(cikkszám: A-12273)Raktári státuszRendelésre! Szállítás: 7 munkanapRövid ismertetőVajdasági pálinkafőző 80 l leégésgátlóvalAnyaga: vörösréz, Falvastagság: 1, 8-2 mm, Űrtartalom: 80 l, Szimplafalú, Kétlépcsős, Súly: 72 kg.  Felhívjuk figyelmét, hogy a magánfőzőnek a párlat előállításához használt desztillálóberendezés beszerzését a helyileg illetékes önkormányzathoz be kell jelenteni! TermékleírásTermék leírásA Vajda kétlépcsős, szimpla falú, hagyományos pálinkafőző 80 liter űrtartalmú. A lepárlóhoz vízhűtő és vörösréz leégésgátló is tartozik. A pálinkafőző lepárolandó anyaggal (cefre, bor) érintkező része 99, 99%-os vörösrézből készült. Az üst és a kupola 1, 8-2 mm vastagságú rézlemezből gyártott. A réz mint katalizátor, biztosítja az aromaanyagok elpárolgását, és megköti az egyes káros összetevőket, így tisztítja is a párlatot. A pálinkafőző gömb alakú kupolájában a páratér jelentősebb méretű, nagyobb felületen képes hűlni, ezért a tisztító hatás még erősebb. Különböző aromaképző folyamatok jönnek létre és ez teszi lehetővé a pálinka kellemes, gyümölcsös ízvilágának kialakulását. A berendezés biztonságosan üzemeltethető. A főzés folyamán nincs páraveszteség, nincs szükség tömítőgumira mert a pálinkafőzők hornyolt vízszigeteléssel készülnek, ami megakadályozza a túlnyomást, így megszűnik a robbanásveszély. Az egyszerűbb és könnyebb kiürítést a dönthető üstház biztosítja. A Vajda kétlépcsős, szimpla falú, hagyományos pálinkafőző kiválóan alkalmas az otthoni használatra is.
Felhívjuk figyelmét, hogy a magánfőzőnek a párlat előállításához használt desztillálóberendezés beszerzését a helyileg illetékes önkormányzathoz be kell jelenteni! Műszaki adatokAnyaga: vörösrézFalvastagság: 1, 8-2 mmŰrtartalom: 80 lSzimplafalúKétlépcsősSúly: 72 kgInformációkNézz szét a további termékeink között is!
További termékeinket itt találod
Szállítási költségekről mindent megtudhatsz fentebb a "szállítási és garanciális" fül alatt.
Az ott megadott díjaktól eltérni nem tudunk!
Minden megvásárolt termékhez ÁFÁ-s számlát mellékelünk, üzleti ügyfelek nagyobb mennyiségű rendelését is szívesen várjuk, ilyen esetekben további kedvezményeket tudunk biztosítani! A feltöltött képek nem minden esetben az aukcióban szereplő termékről készültek. Bizonyos esetekben illusztrációk. Továbbá az eltérés oka lehet a gyártó által bevezetett új típus, forma és színváltás is. Az ebből eredő reklamációkat csak nagyon indokolt esetben tudjuk elfogadni. Amennyiben bármi kétséged merül fel, kérjük vásárlás előtt érdeklődj!

Jelenlegi ára: 229 410 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése