2019. október 26., szombat

Numark - Mixtrack Platinum fejhallgatóval - Jelenlegi ára: 71 380 Ft


Klikkelj ide szállítás, fizetés, személyes átvétel infoért
Professzionális 2-csatornás DJ kontroller, beépített egyedi LCD kijelzőkkel, mindkét 5" átmérőjű fém jog tárcsában, 4 csatornás mix (deck layer), dedikált filter, gain, effektek, 24-bit audio, Serato DJ Intro, Numark HF125 fejhalgatóval
Mint a világ vezető innovátora DJ felszerelés, és technológiák terén, a Numark bemutatja a Mixtrack Platinum DJ kontrollert, a Mixtrack Numark család legújabb tagját. A Mixtrack Platinum számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik, mint például a beépített egyéni LCD kijelzők mindkét 5" kapacitív jog tárcsában, 4 csatornás mixelés, Filter, gain vezérlő mindegyik csatornához, effektek, 24 bites audio kimenet.  Az egyedi, 1, 75" átmérőjű színes és nagy felbontású kijelzők fontos információkat szolgáltatnak a DJ felé: BPM, jog pozíció, eltelt és hátralévő idő kijelzés, key lock és pitch állapot. Négy virtuális deck között válthatunk. Numark HF 125 fejhallgatóval
Mixelj 4 Deck-el
A Mixtrack Platinummal 4-deckkel rendelkezik, így egy teljes digitális mixtape-t hozhatsz létre, vagy készíthetsz el egy Platinum mixet. Az új deck select funkció lehetővé teszi számodra, hogy a kívánt deckre válts, így korlátlan lehetőségeket kínálva mixelhetsz loopokban, vagy zökkenőmentesen keverhetsz zenéket. Az egyedi, jog tárcsákba épített 1. 75"-os kijelzőkön követheted melyik decken vagy jelenleg, sok más hasznos információ mellett.
Nincs határa a kreativitásnak
Használd a 16 multi-funkciós háttérvilágításos performance padet, hogy adj loopokat vagy launch sample-ket a mixedhez, mentsd a hot cue-kat. A szintén multi-funkciós érintő szalaggal vezéreld a dinamikus mixeket vagy használd számon belüli tekerésre, keresésre. Dedikált filter forgó potméterekkel rendelkezik minden csatornán, a pontos tonális vezérlésért és a tökéletes hangszínért. Továbbá 100mm-es pitch sliderekkel rendelkezik, hogy a legfinomabb pitch változtatásokat is gond nélkül végre tudd hajtani. Remixelj a világ vezető elektronikus zenei címeivel. A Mixtrack Platinum exklúzív hozzáférést biztosít letölthető stúdió minőségű zenékhez, a Toolroom Records katalógushoz.
Serato DJ intro
Egyszerű plug-and-play eszköz. A Serato DJ Intro és a Mixtrak Platinum tökéletes összhangban működik: csatlakoztasd hangfalaidat, laptopodat a Mixtrack Platinumodhoz. 4 csatornával teljesen átveheted az irányítást a mixed felett hangerő terén is, a tökéletes mixért. A Cue point-ok és Loop-ok lehetővé teszik hogy megjelölj, hozzáférj, és megismételj egyes részeit egy dalnak, miközben a Serato DJ effektjei kiegészítik a mixedet professzionális effektekkel, mint flanger, phaser, echo, stb.
Jellemzők:  
24-bit, 44. 1k audio interfész
16 multifunkciós pad
Multifunkciós FX manipuláció
100 mm faderek
RCA kimenetek
3, 5 és 6, 3 Jack fejhallgató csatlakozó
Serato DJ Intro
Prime Loops remix toolkit


Jelenlegi ára: 71 380 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése